Tatil “Kapadokya Çarpması” festivali Kapadokya'da

“Kapadokya Çarpması” festivali Kapadokya'da

13.05.2015 - 12:30 | Son Güncellenme:

Tüm kültür sanat takipçileri tarafından heyecanla beklenen festival, 16-18 Mayıs tarihleri arasında Kapadokya’nın eşsiz atmosferinde katılımcılarını ağırlayacak.

“Kapadokya Çarpması” festivali Kapadokyada

Müzik, çağdaş sanat, gastronomi ve açık hava etkinliklerini bir arada barındıran Türkiye’nin ilk destinasyon festivali Cappadox’a geri sayım başladı! Tüm kültür sanat takipçileri tarafından heyecanla beklenen festival, 16-18 Mayıs tarihleri arasında Kapadokya’nın eşsiz atmosferinde katılımcılarını ağırlayacak.

Haberin Devamı

Birbirinden etkileyici mekanlarda gerçekleşecek konserler, “Kapadokya Çarpması” başlıklı çağdaş sanat etkinlikleri, coğrafyanın saklı kalmış mutfağının keşfi ve Kapadokya’nın yüksek enerjisini deneyimleme imkanı sunacak açık hava aktiviteleriyle dolu bir hafta sonu için son 3 gün!

Festival İle İlgili Her Şey Cappadox Mobil Uygulamasında

Apple Store ve Google Play üzerinden indirilebilen “Cappadox Mobil Uygulaması”yla katılımcılar etkinlik takvimine hızlıca ulaşabilecek, haritalardan yararlanabilecek, festivalle ilgili son dakika bildirimlerini alabilecek.

Kapadokya’yı farklı deneyimlerle keşfetmeyi isteyen herkes 16 – 18 Mayıs tarihleri arasında Kapadokya’da kurulan Info-point’lerden bilgi edinebiliyor. Programda yer alan etkinliklerin biletleri ise Info-point’lerden, cappadox.com’dan ya da biletix.com’dan alınabiliyor.