Gündem ‘Kayıp’ oyunu!

‘Kayıp’ oyunu!

26.11.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

İngiltere’de erkek arkadaşını geri kazanmak isteyen bir genç kız ‘Gone Girl’ filminden ilham aldı. Kaçırılmış numarası yapan Jessica Lind’in oyunu polisin kapsamlı araştırması sonrası ortaya çıktı

‘Kayıp’ oyunu

İngiltere’nin Southampton kentinde, eski erkek arkadaşını geri kazanmak isteyen genç aktris kaçırılmış numarası yaptı. Jessica Lind isimli 22 yaşındaki genç kız, kendisini aracına kilitlerken, erkek arkadaşına “Oyun başlasın. Jess’i bul” şeklinde bir mesaj attı. Polisin devreye girmesi ve kapsamlı bir araştırma başlatması üzerine araçta bulunan kız önce gerçeği inkar ederek, polise bir sapığı olduğunu söyledi. Jessica’nın ithamları üzerine John Hodgson isimli kişi gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Ancak gerçek kısa süre sonra ortaya çıktı. Kaçırılmış numarası yaptığını polise itiraf eden genç kız, ‘erkek arkadaşının kendisi için meraklanmasını ve aramaya çıkmasını istediğini’ söyledi.

Cezası ertelendi

Tutuklanan ve akıl sağlığı yerinde olmayan Hodgson serbest bırakılırken geç kız mahkemeye çıkarıldı. Mahkeme, masum bir kişinin 15 saat boyunca gözaltında tutulması ve polisin vaktini toplamda 250 saat boyunca boşa harcanması nedeniyle Lind’i dört ay hapis cezasına çarptırdı.

Genç aktrisin ayrılık sonrası depresyona girmesi hafifletici bir sebep olarak kabul edildi ve Lind’in cezası ertelendi. Lind’in başvurduğu yöntem 2014’te vizyona giren ‘Gone Girl’ (Kayıp Kız) filmini hatırlattı.