Cadde 'Kendimi attan atmak zorunda kaldım'

'Kendimi attan atmak zorunda kaldım'

02.02.2017 - 10:28 | Son Güncellenme:

Emre Saygı’nın Youtube’den canlı yayınlanan interaktif Talk Show programı 'Hadi Be'nin konuğu, 2 yıl aradan sonra çıkarttığı 'Beni Özledin mi?' single’ı ile müzikseverlerle buluşan Gökhan Keser oldu.

Kendimi attan atmak zorunda kaldım

"SADECE SOYADI BENZERLİĞİMİZ VAR"

Haberin Devamı

Mustafa Keser’le soyadı benzerliğinden dolayı sürekli akrabalıklarının olup olmadığının sorulduğunu belirten Gökhan Keser, "Mustafa Keser’e sadece soyadı benzerliğimiz var. Herkes 'Bir akrabalığınız var mı?' diye soruyor, ama kendisiyle tanışmayı çok istiyorum" dedi.

"KABURGALARIMI KIRDIM"

Geçtiğimiz aylarda film çekimi için bindiği attan düştüğünü ve kaburgalarını çatlattığını açıklayan ünlü şarkıcı, "Film çekimleri için ata binmiştim. Ayakkabım atın eyerine takıldı. Kendimi attan atmak zorunda kaldım yoksa sürüklenecektim. İlk 3 gün 'Bir şey olmaz' dedim, ama daha sonra doktora gittiğimde kaburgamın çatladığını öğrendim" şeklinde konuştu.

"HAVUZUN İÇİNDE OKEY OYNAMAYI ÇOK SEVİYORUM"

Yaz tatillerinde gezmek dışında okey oynamayı çok sevdiğini söyleyen Gökhan Keser, "Yazın havuzun içinde okey oynamak en sevdiğim şey. İzmir’de arkadaşlarım ve ailemle bir araya gelip vakit geçiriyorum. Hem kafa dinliyorum hem oyun oynuyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"İDOLÜM BURAK KUT"

Çocukluğundan beri Burak Kut’a hayran olduğunu vurgulayan genç şarkıcı, "Burak Kut benim idollerimdendir. Çocukluğumda sahneye çıktığım zamanlarda hep Burak Kut şarkılarını söylerdim. Bende yeri başka" dedi.

"İSTANBUL'A GELMEM DELİ CESARETİ"

18 yaşımda İstanbul’a gelmesini 'deli cesareti' olarak yorumlayan Gökhan Keser, "18 yaşımda İstanbul’a geldim ve bu durum benim için deli cesareti gibi bir şeydi. Ailem bu konuda bana çok destek oldu, ama kendi çocuğum olsa başka bir şehire gönderme konusunda biraz düşünürüm" şeklinde konuştu.