Kültür Sanat ‘Kuzeyin Oğlu’ Zorlu Center PSM’de!

‘Kuzeyin Oğlu’ Zorlu Center PSM’de!

05.03.2014 - 12:09 | Son Güncellenme:

Karadeniz müziğinin hırçın ama bir o kadar duygusal sesi Volkan Konak, Zorlu Center PSM’de hayranlarıyla bir araya gelecek.

‘Kuzeyin Oğlu’ Zorlu Center PSM’de

13 Mart Perşembe günü gerçekleşecek konserde sanatçı, özgün müziğini bu defa, zenginleştirilmiş akustiğe sahip bu muhteşem salonda dinleyicileriyle paylaşacak.

Haberin Devamı

Karadeniz’in hırçın ikliminden aldığı ilhamla dinleyiciyi derinden etkileyen şarkı sözleri ve şarkılara kattığı kendine özgü yorumuyla Volkan Konak, Zorlu Center PSM’de sahne alacak.

Sadece yöresel değil, evrensel müzik...

Genç yaşta kendisini müziğe adayan sanatçı Karadeniz yöresinde yaptığı derlemeleri 1987 yılında Suların Horon Yeri albümünde dinleyiciye sundu. Doğduğu ve büyüdüğü topraklara bağlılığını Karadeniz müziğinin özgün yapısını bozmadan, evrensel müzikle buluşturarak gösteren sanatçı, aralarında unutulmaz şarkıların da yer aldığı Şimal Rüzgârı, Maranda, Mora, Mimoza ve Lifor albümleriyle birçok ödüle layık görüldü.

Muhteşem sesi ve kendine has yorumuyla Volkan Konak, 13 Mart Perşembe akşamı saat 20.00’de Zorlu Center PSM’de!

Haberin Devamı

Tarih: 13 Mart 2014, Perşembe

Mekan: Zorlu Center PSM, Ana Tiyatro

Bilet Fiyatları: 42 TL, 62 TL, 75 TL, 95 TL, 118 TL

Zorlu Center PSM’den öğrencilere jest!

Zorlu Center PSM, sanatsever gençleri de düşünerek limitli öğrenci biletlerini satışa sunuyor. Sevdiği müzisyeni dinlemek, Broadway Show’larını izlemek ya da farklı gösterileri Zorlu Center PSM’de takip etmek isteyen öğrenciler, performans günü 10.00 – 12.00 saatleri arasında, 20 TL’ye bilet alabilecek!