Ege ‘Mahallelerimiz spor tesisleriyle donatıldı’

‘Mahallelerimiz spor tesisleriyle donatıldı’

29.03.2017 - 05:28 | Son Güncellenme:

ÇİĞLİ’DE çok daha fazla sayıda kişinin spor yapabilmesi amacıyla belediye tarafından spora yönelik yatırımlar hız kazandı.

‘Mahallelerimiz spor tesisleriyle donatıldı’

İlçenin birçok farklı mahallesinde spor salonu, saha ve tesisler tamamlanarak halkın hizmetine girdi. Spor alanında ilk büyük yatırım olan Ataşehir Mahallesi’ndeki Atatürk Spor Salonu ile binlerce gence yaz ve kış spor olanağı sunuldu. Daha önce salonu bulunmayan Çiğli’de, önemli bir eksiklik giderildi. Tesis, Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle kısa sürede tamamlandı, hizmete girdi.

Birçoğu hizmete girdi

Çiğli Belediyesi’nin ikinci salonu ise Harmandalı’nda açıldı. Böylece çocuklar, spor yapma imkanına kavuştu. Belediyenin spor yatırımı arasında ayrıca farklı mahallelerde saha ve tesisler yer alıyor. Farklı mahallelerinde birçok tesis tamamlandı, hizmete girdi. İlçe sınırları içinde Evka-5, Küçükçiğli, Güzeltepe, Sasalı ve Balatçık mahallelerinde spor, saha ve tesisler tamamlandı. Kaklıç Mahallesi’ndeki spor, saha ve tesisin yapımı da bitmek üzere.

Sporu önemsiyoruz

Çiğli’de çok sayıda spor tesisi yapmayı planladıklarını belirten Başkan Hasan Arslan, birçok mahallede spor tesis yapıldığını belirtti, “Spora önem veriyoruz. Özellikle genç neslin iyi bir eğitim almasını istiyoruz” dedi.