Cadde ‘Mutlu ol yeter’

‘Mutlu ol yeter’

07.11.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beyaz Show’la 20’nci yılını kutlayan Beyazıt Öztürk, Ajda Pekkan ve Sinan Akçıl’ın programına konuk oldu. Öztürk, “Bugüne kadar üç sevgilimi annemle tanıştırdım ama olmadı” dedi

‘Mutlu ol yeter’

‘Süperstar’ Ajda Pekkan’la Sinan Akçıl’ı buluşturan Uçankuş TV’nin ‘Süper Cumartesi’ programının bugün ekrana gelecek bölümüne şovmen Beyaz konuk oldu. Şov programı bu yıl 20’nci yılını dolduran Beyaz, programın ilk dakikalarında Pekkan’ın şıklığına ve güzelliğine övgüler yağdırdı. Hayatta karar alırken ilk olarak “Anneme ayıp olur mu?” diye düşündüğünü ifade eden Beyaz’a Akçıl, “Hiç evlenecek kadar değer verdiğin biri karşına çıkmadı mı?” diye sorunca, “Oralara kadar geldiğimiz oldu ama bu kısmet işi. Her zaman karşımıza çıkan bir şey değil. Nadir çıktığı için kıymetli. Ben de seninkinden biraz daha nadirim. Biri olursa çıkar söylerim zaten. Bir ses geldi, bir tık bir şey oldu ama devamı gelmedi. Annem karışmıyor desem inanmazlar ama gerçekten karışmıyor sadece ‘Mutlu ol yeter’ diyor. Bazı şeylerin hayatta özel kalıyor olması gerek. Şimdiye kadar üç sevgilimi annemle tanıştırdım. Ama kısmet işte” diye cevapladı.

Haberin Devamı

‘Vicdanlı olması önemli’

Beyaz ayrıca evleneceği kişiyi, “Eşimin iyi yemek yapmasını isterim. Ben de iyi yemek yaparım. Özellikle pilav ve risottoyu iyi yaparım. Eşimin vicdanlı ve merhametli olması önemli. Mesela benim yüzüğümün içinde vicdan yazar. Eşim sevgili olmanın dışında anne olacak ileride. İyi anne olabilecek biri olmalı. Ayrıca bakışının anlamlı olması, güzel bakması ve entellektüel olması... Kim çıkacak karşıma merak ediyorum. Öyle büyük bir düğün hayalim de yok. Bir gün evlenirsem Özdemir Erdoğan’ın ‘Kumsalda’ ilk çalacağım şarkı olacak” diyerek tarif etti.