Ege 'Oğlumun konuşmasına hasretim'

'Oğlumun konuşmasına hasretim'

30.06.2017 - 05:02 | Son Güncellenme:

Hidrosefali hastası 15 yaşındaki Osmancan, geçirdiği 17 ameliyata ve 48 mide kanamasına rağmen hayata tutunmaya çalışıyor

Oğlumun konuşmasına hasretim

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde yaşayan beyinde su toplaması olarak bilinen hidrosefali hastası Osmancan İlimsever (15), geçirdiği 17 ameliyata ve 48 mide kanamasına rağmen hayata tutunmaya çalışıyor. Doğumda yaşanan sıkıntı nedeniyle gelişimsel bozukluk ile dünyaya gelen, 15 yaşında olmasına rağmen 10 kilo olan oğluna gözü gibi bakan anne Münevver Şensoy, “Osmancan’ın doğumu esnasında kafatasında sıkışma oldu ve omuriliği zedelendi. Doğduğu gibi yatalak kaldı. Oturamıyor, konuşamıyor ve yürüyemiyor. Oğlumu kendim yedirip içiyorum. Tüm masraflarını ben karşılıyorum. Özel eğitim alıyordu, ancak aracımız olmadığı için bir süre sonra götüremedim” dedi.

Haberin Devamı

Akülü motosiklet çağrısı

En büyük dileğinin oğlunun konuşması olduğunu belirten anne Münevver Şensoy, “Kas erimesi yaşıyor, gelişimsel bozukluğu var. 48 kere mide kanaması geçirdi. Oğlumu bebek arabasıyla taşıyorum fakat çok zor oluyor. İkimizin binebileceği çift kişilik bir akülü motosiklete ihtiyacımız var. Hayırseverlerden destek bekliyoruz” şeklinde konuştu.