Cadde 'Ölüm tehdidi bile aldım'

'Ölüm tehdidi bile aldım'

14.11.2016 - 12:49 | Son Güncellenme:

İngiltere tahtının veliahtlarından Prens Harry’nin sevgilisi Meghan Markle, Pierce Morgan'a verdiği röportajda çarpıcı ifadeler kullandı.

Ölüm tehdidi bile aldım

Prens Harry ile Amerikalı TV yıldızı Meghan Markle'nin ilişkisine odaklanan İngiltere magazin basını, Harry’nin özel bir partide tanışıp telefonunu aldığı Markle’ın Londra’da geçirdiği iki günü adeta adım adım takip etti.

Haberin Devamı

Prens’in şapkasını takmasından yaptığı alışverişe kadar tüm detaylar basında yer aldı. Ancak Markle’ın daha önce evlenip boşanmış olmasından İngiliz olmamasına, filmlerde müstehçen sahnelerde rol almış olmasından instagram’daki cesur fotoğraflarına kadar birçok konu eleştirilince İngiliz sarayı devreye girmiş ve 'medya zulmünü' kınamıştı.

Markle, bu gelişmelerden sonra ilk kez bir İngiliz gazetesine röportaj verdi. Ünlü sunucu Pierce Morgan aracılığıyla Daily Mail’e konuşan Markle, "Ben eleştirilmeye alışığım. Oynadığım bir dizide canlandırdığım karakter yüzünden ölüm tehditleri bile aldım" dedi.

Morgan, röportajda ilişkisi hakkında konuşmayı reddeden genç kadın hakkında, "Onda kesinlikle prenses kumaşı var" ifadelerini kullandı.