Gündem ‘Taşlanarak öldürülmesi lazım!’

‘Taşlanarak öldürülmesi lazım!’

17.11.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Deniz Seki’nin yakalanmasının ardından en çarpıcı açıklamaları kardeşi Serkan Seki yaptı. Ablasının yakalanması için ihbar ettiği yönündeki iddiaları yalanlayan Seki, “Baronlar dışarıda ablam içeride” dedi.

‘Taşlanarak öldürülmesi lazım’


Serkan Seki, Twitter’da ise ablasının yakalanmasını “Ülkenin büyük bir sorunu çözüldü, tebrik ediyorum” cümlesiyle ifade ederek, kızgınlığını dile getirdi. Kardeş Seki sosyal medyadaki hesabından, “Yetmez gerçi, taşlanarak öldürülmesi lazım. Biz ne yapıp ne yapmadığımızı, kimlerin de ne yapıp ne yapmadığını çok iyi biliyoruz! Gerçekler er geç çıkacak ortaya. Memleketin en ücra köşesindeki vatandaş bu olay nedir, nasıl olmuş, ne olmuş, ne olmamış anlayana kadar şahsi mücadelem sürecektir. Müptezeller dışarıda. Madem camiaya gözdağı veriliyor. Bir araştırın bakalım” cümlelerine yer verdi.

‘Çok kıymetli bir sanatçı’
Sibel Can, önceki gün konserine çıkmadan Seki’nin tutuklandığı haberini alınca üzüntüsünü dile getirdi. Can, “İnşallah her şey onun için iyi olsun. Çok kıymetli bir sanatçı ve kendisini çok severim” dedi.
Bülent Ersoy’da Seki’nin olayıyla ilgili olarak, “Deniz’e çok üzüldüm. Starlığı taşımak zor iş” cümlelerini kullandı. Seki’nin tutuklanmasını televizyonlardan öğrendiğini belirten Ersoy, “Bu kadar üstüne gidilmelimiydi, bilemiyorum. Kanunlar önünde Bülent Hanım, Deniz Hanım, Zeki Bey falan fark etmez tabii. Herkes eşittir ama hakikaten yapıyor muydu? Ben pek kondurmak istemiyorum. Bu işler sevimsiz işler” dedi.
Ersoy, “Şöhreti taşımak çok zor ve bazıları kaldıramıyorlar. Benim başıma gelenler, benim çektiklerimi çekseler acaba ne içeceklerdi onu merak ediyorum. Deniz’e kız olduğu için üzülüyorum, yazık” şeklinde konuştu.
‘İnsan hata yapabilir’
‘Orhan Gencebay İle Bir Ömür’ isimli saygı albümünde ‘Benim Dünyam’ isimli şarkısını seslendiren Deniz Seki için Orhan Gencebay, “İnsan hata yapabilir. Ama kanunların karşısında hiçbir şey diyemiyoruz. Umarım her şey onun için çok iyi olur” dedi.

Haberin Devamı

‘Uyuşturucu yasaları yanlış kurgulanmış...’

Seki hakkında ünlü isimlerin attığı tweetler ise şöyle:
* Ceyda Düvenci: Seni seviyorum. Dualarım seninle. Her yeni gün güzel haberler getirecek.
* Doğa Rutkay: İyi kalpli insan. Allah yardımcın olsun.
* Gülben Ergen: Yaşadıklarını şarkılarından başka anlatamayan, kendinden başka kimseyi yakmayan, yakamayan Deniz Seki.
* Gani Müjde: Hayatında hiç uyuşturucu kullanmamış biri olarak sırtımda yumurta küfesi yok. Bu yüzden Deniz Seki yakalanmışken fikrimi açıklayayım. Uyuşturucu yasaları tamamen yanlış kurgulanmış. Devletlerin görevi uyuşturucu satışını önlemek olmalı. Bu konuda ağır cezalar getirilmeli. Kullanıcı olanın zararı kendine ama arkadaşına ‘Al iç’ diyeni de satıcı olarak değerlendirmek doğru mu, bilemiyorum. Bunun yaptırımı olmalı ama şikayete bağlı olmalı. Biri ‘Bu beni alıştırdı’ der ve şikayette bulunursa ve bu ispatlanırsa o kişiye yaptırım olmalı. Satıcılara ceza şart.