Dünya ‘Umarım bugün hiç bitmez’

‘Umarım bugün hiç bitmez’

24.01.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kâinat Güzellik Yarışması için Filipinler’de finali bekleyen 84 ülkenin güzelleri dün bu ülkenin Devlet Başkanı Rodrigo Duterte ile bir araya geldi.

‘Umarım bugün hiç bitmez’

Güzelleri başkanlık sarayında ağırlayan Duterte, sert ve öfke dolu mizacını bir kenara bırakıp “Umarım bugün hiç bitmez” dedi. Yaşadığı heyecanı gizleyemeyen Duterte, “Bir şey itiraf etmek istiyorum, hayatımda ilk kez bir oda dolusu güzel kadınla birlikteyim. Genellikle konuşmalarımı okumam ama bu kez bunu yapacağım. Çünkü konuşmama, sizler için kullanacağım sıfatlara dikkat etmemi söylediler” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Kâinat Güzellik Yarışması’na ev sahipliği yapmanın ‘ayrıcalık ve onur’ olduğunu söyleyen Duterte, “Bu, yarışmayı kazanan ülkelere inkar edilemez bir gurur ve keyif kazandıran bir etkinlik. Biz de Gloria Diaz, Margarita Moran ve Pia Wurtzbach’ımızla bu şöhreti paylaştık” dedi.

“Yönetimdeki tüm endişelerin, dünyadaki tüm sorunların ötesinde, size bakıyoruz ve dünyayı unutuyoruz” diyen Duterte, “Kâinat Güzellik Yarışması ya da diğer güzellik yarışmaları,

güzellik ve zekâyı sergilemekten çok daha

fazlası. Ülkenizi temsil etmeniz, fikirlerinizi savunmanız ve kadınların daha fazla güçlenmesini sağlamanız için bir fırsat” diye konuştu.