Ege ‘Vefa borcumuzu ödedik’

‘Vefa borcumuzu ödedik’

12.03.2017 - 07:16 | Son Güncellenme:

Forum Bornova, 10. kuruluş yılında anlamlı bir projeye imza attı. İhtiyaç sahibi 10 bin çocuğa mont hediye eden AVM’nin Genel Müdürü Doğan Alpan, “İzmir’e vefa borcumuzu böyle ödemek istedik” dedi

‘Vefa borcumuzu ödedik’

Kurulduğu 2006 yılından bu yana milyonlarca İzmirlinin buluşma noktası olan Forum Bornova, 10. yaşında anlamlı bir projeye imza attı. “10 Yılda 10 Bin Sıcak Kalp” sloganıyla yola çıkan Forum Bornova Alışveriş Merkezi, İzmir’deki 10 bin çocuğa mont hediye etti. İzmirli bir firma olarak böyle bir projeye imza atmaktan gurur duyduğunu dile getiren Forum Bornova Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Doğan Alpan, “Bizi 10 yılda bu kadar benimseyen İzmir’e, ‘10 bin çocuğumuzu sevindirerek vefa borcumuzu ödeyelim’ dedik” diye konuştu.

Haberin Devamı

- Her kurumun yıldönümlerinde kampanya yaptığını görüyoruz. Siz, sosyal sorumluluk projesine imza attınız. Neden ‘10 Bin Sıcak Kalp’?

İzmir için değer yaratan Forum Bornova Alışveriş Merkezi olarak, 10. kuruluş yıldönümümüzde, 10 yıl boyunca bizi bir dost, bir komşu gibi benimseyen İzmir’e ve İzmir’in güzel insanlarına teşekkür etmek için bu örnek projeyi hayata geçirmeye karar verdik. Halkımızın her kesiminden yoğun ilgi gören projemizin başarıyla tamamlanmasıyla, vefa borcumuzu ödediğimizi düşünüyoruz. Montları da İzmirli bir firmadan aldık. Böylece yine İzmir’e kazandırmış olduk. Forum Bornova olarak önümüzdeki dönemde de insana dokunan ve şehre değer katan projelere imza atmaya devam edeceğiz.

Haberin Devamı

- Mont ihtiyacı olan 10 bin çocuğu; neye göre ve nasıl belirlediniz?

‘10 Bin Sıcak Kalp’ projemizin detaylarını, İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne anlattığımızda onlar da bu örnek projeyle yakından ilgilendi. İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi, projeye oldukça sıcak baktı ve ortak çalışmamız sonucunda İzmir’deki okullarda ihtiyacı olan çocuklar belirlendi.

- Hediye ettiğiniz montların cebinde İzmirlilerden küçük bir not bulunuyor. Neler yazıyordu, anlatır mısınız?

Projemize katılanlar, çocuklara yollamak istedikleri iyi dilek mesajlarını Instagram veya Twitter hesapları üzerinden #onbinsicakkalp etiketi ile paylaştı. Türkiye’nin dört bir yanından yollanan mesajların sayısı kısa sürede 10 bini geçti. Bu etikette insanlar, çocuklarımız hakkında ne hissettiklerini ve onları parlak bir geleceğin beklediğine dair mesajlarını iletti. Bu mesajlar da montların ceplerinde çocuklara ulaştı. Böylece hem çocuklarımızı sevindirdik hem de kalplerini ısıttık.

- Projenin yüzü Emre Altuğ oldu. Altuğ’u seçmenizdeki neden neydi?

Emre Altuğ, çocukların içinde olduğu bu tarz projelere önemli bir destek veriyor. Kendisi aynı zamanda iki çocuk babası. Bizim de bu projeyi hayata geçirirken aklımıza ilk önce Emre Altuğ geldi. Proje süresince de kendisinin yaklaşımı ve projeye kattığı değerle ne kadar doğru ve isabetli bir seçim yaptığımızı anlamış olduk.

Haberin Devamı

- Türkiye’nin sokak kültürünü içinde barındıran ilk AVM’si Forum Bornova... Siz insanlara burayı anlatırken, neyi amaçladınız?

Forum Bornova olarak 10 senedir İzmirlilerin buluşma noktası konumunda bulunuyoruz. Beraber geçirdiğimiz bu kadar sene boyunca biz İzmirlileri, onlar da bizi benimsedi. Ayrıcalıklı hizmet ve ilkler denince İzmir halkının aklına Forum Bornova geliyor. Her sene artan ziyaretçi sayımız da bunu kanıtlar nitelikte. Bölgenin ihtiyaçlarına yönelik marka karmasını korumak, misafirlerimiz için yeni müşteri deneyimleri sunmak ve hizmetlerimizi artırmak adına çalışmalarımıza devam edeceğiz.

‘ÇOCUKLARIMIZ BİZLERİN GELECEĞİ’

Çocukları mutlu edebilmek, geleceğimiz için çok önemli. Çünkü çocuklarımız bizim geleceğimiz. ‘10 Bin Sıcak Kalp’ gibi projelerle de onların yanında olduğumuzu gösteriyoruz ve geleceğimize sahip çıkıyoruz. Forum Bornova olarak, bu tarz projelerle hem yardımlaşmanın önemini vurguluyoruz hem de bulunduğumuz çevre adına katma değer üretiyoruz. İzmir’in sosyal, ekonomik ve kültürel dönüşümüne katkıda bulunmaya devam edeceğiz.

Haberin Devamı

YILDA 13 MİLYON ZİYARETÇİ

- Forum Bornova’yı yılda kaç İzmirli ziyaret ediyor?

Forum Bornova olarak yılda 13 milyon kişiyi misafir ediyoruz. Nüfus rakamlarını göz önünde bulundurduğumuzda İzmir halkını yılda 3 kezden fazla kez alışveriş merkezimizde ağırladığımızı söyleyebiliriz.