Gündem ‘Yaşama sebebim’

‘Yaşama sebebim’

16.03.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ankara’da patlayan bombanın söndürdüğü 37 hayattan birisi olan 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Ozancan Akkuş, Gaziantep’te son yolculuğuna uğurlandı. Alman Welt gazetesi, Akkuş’un trajedisini sayfalarına taşıdı

‘Yaşama sebebim’

Ankara’daki terör saldırısında yaşamını yitiren Orta Doğu Teknik Üniversitesi öğrencisi 19 yaşındaki Ozancan Akkuş, memleketi Gaziantep’te gözyaşları arasında toprağa verildi. ODTÜ Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Fakültesi 1’inci sınıf öğrencisi Akkuş için, düzenlenen törene Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, 5’inci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Murat Soysal, AB Bakan Yardımcısı Ali Şahin, AK Parti milletvekilleri Abdulkadir Yüksel, Mehmet Erdoğan ve Nejat Koçer, CHP Gaziantep milletvekili Mehmet Gökdağ, Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, Garnizon Komutanı Murat Soysal, Akkuş ailesi ile yakınları katıldı.
Namaz öncesi tabut başına gelen anne Senem Akkuş, “Benim yaşama sebebim. Oğlumun resmini bana getirin, son bir kez daha öpeyim. Gururum Ozan” diyerek gözyaşı döktü. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, cami bahçesinde bekleyen anne Senem ve baba Nuri Akkuş ile çocukları Ceren ve Azra’ya taziye dileklerini iletti. Akkuş’un cenazesi törenin ardından Asri Mezarlık’taki aile mezarlığına defnedildi.

Yazarlar