Fenerbahçe Fenerbahçe'nin peşinde olduğu Zaha'dan transfer kararı! Servet teklif edildi

Fenerbahçe'nin peşinde olduğu Zaha'dan transfer kararı! Servet teklif edildi

28.05.2023 - 17:59 | Son Güncellenme:

Crystal Palace'tan ayrılan Fildişi Sahilli yıldız Wilfried Zaha, Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alıyor. Yıldız oyuncu transfer için kararını verdi. Zaha'ya rüya gibi bir teklif yapıldı.

Fenerbahçenin peşinde olduğu Zahadan transfer kararı Servet teklif edildi

Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda iddiasını sürdüren Fenerbahçe'de yeni sezonun transfer planlaması yapılmaya başlandı. Sarı-lacivertlilerin gündemine gelen isimlerden biri Crystal Palace'tan ayrılan Wilfried Zaha oldu. Fildişi Sahilli yıldız geçtiğimiz günlerde İngiliz ekibine veda etmişti. Zaha transfer için kararını verdi. Yıldız oyuncuya rüya gibi bir teklif yapıldı. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

FENERBAHÇE ZAHA'NIN PEŞİNDE

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Fenerbahçe, Crystal Palace'tan ayrılan Wilfried Zaha ile ilgileniyor. Fildişili oyuncunun temsilcisinin Fenerbahçe’nin daveti üzerine İstanbul’a geldiği ve geçtğimiz hafta oynanan Trabzonspor maçını da tribünden takip ettiği bildirilmişti.

Fenerbahçe ve Zaha arasındaki görüşmelerin sürdüğü fakat Fildişili oyuncunun yıllık ücret talebi sebebiyle görüşmelerin ilerleyemediği kaydedilmişti.

Fenerbahçenin peşinde olduğu Zahadan transfer kararı Servet teklif edildi

ZAHA'NIN İSTEKLERİ ŞOKE ETTİ

Fenerbahçe'nin kanat transferi için adaylardan biri olan Wilfried Zaha, beklentilerinde geri adım atmıyor.

Sarı-lacivertli takımdan senelik 5 milyon Euro net maaş isteyen Fildişi Sahilli, pazarlık masasına oturmadı. 10 milyon Euro'ya yakın da imza parası talep eden tecrübeli oyuncu indirime gitmiyor.

Haberin Devamı

Yıldız futbolcuya Suudi Arabistan'dan da çok yüksek teklifler var

MARSİLYA VE ROMA'DA İLGİ DUYUYOR

Ayrıca 30 yaşındaki oyuncu, Marsilya ve Roma'ya da önerildi. Zaha'nın yapacağı tercih merak edilirken Marsilya ile Roma'nın da bu yıllık maaşı ve imza parasını karşılayabilmesi zor görünüyor.

Crystal Palace ile sözleşmesi bitecek olan Zaha'nın piyasa değeri ise 27 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Fenerbahçenin peşinde olduğu Zahadan transfer kararı Servet teklif edildi

ZAHA'DAN TRANSFER KARARI

Fenerbahçe'nin peşinde olduğu Fildişi Sahilli Wilfried Zaha, transfer kararını verdi. Yıldız oyuncuya Katar'ın Al Sadd takımından servet değerinde bir teklif geldi.

The Sun'dan Alan Nixon imzalı habere göre Al Saad, Wilfried Zaha'ya yıllık 10 milyon sterlinlik (11.5 milyon euro) resmi teklifte bulundu. Habere göre Wilfried Zaha, Avrupa'dan daha büyük bir takımdan gelecek tekliflere odaklandı.

Fenerbahçenin peşinde olduğu Zahadan transfer kararı Servet teklif edildi

ZAHA'NIN KARİYERİ

Profesyonel futbol kariyerine Crystal Palace'ın altyapısında başlayan Zaha, 2013'te Manchester United'a transfer oldu.

United'da kalıcı olamayan kanat oyuncusu sırasıyla Crystal Palace, Cardiff City ve tekrardan Crystal Palace'a kiralandı.

İki yılını kiralık transferler ile geçiren Zaha, 2015'te ise bonservisi ile Crystal Palace'a transfer oldu. Sekiz yıldız Londra kulübünün formasını giyen yıldız futbolcu, Palace ile tüm kulvarlarda toplamda 458 maça çıktı.

Haberin Devamı

Zaha, söz konusu 458 mücadelede 90 gol atarak 76 asist yaptı. Hızı ve çalım yeteneği ile ön plana çıkan Fildişili oyuncu, 2021 yaz transfer döneminde Arsenal'in kapısından dönmüştü.

Zaha'nın Palace ile sözleşmesi bu yaz sona eriyor.

Yazarlar