Galatasaray Galatasaray'dan stopere transfer hamlesi! Teklifin detayları ortaya çıktı

Galatasaray'dan stopere transfer hamlesi! Teklifin detayları ortaya çıktı

28.01.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de zirvede yerini alan Galatasaray, transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için düğmeye bastı. Sarı-kırmızılı ekip, savunma bölgesini için Fransız stoperi radarına aldığı öğrenildi.

Galatasaraydan stopere transfer hamlesi Teklifin detayları ortaya çıktı

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, transfer çalışmalarına hız kazandırdı. Ligde liderlik koltuğunda oturan sarı-kırmızılı ekip, stopere takviye yapmayı planlıyor. Teknik direktör Okan Buruk'un listesindeki Fransız oyuncu için çalışmaların başlatıldığı ve transfer için ilk teklifin verildiği kayda geçti. 

Haberin Devamı

NELSSON VE BOEY SATILMIYOR

Ara transfer döneminin başlamasının ardından Galatasaray yönetimi çalışmalarına start verirken, sezon başından itibaren ortaya koyduğu performansıyla alkış alan ve birçok Avrupa ekibinin dikkatini çeken Sacha Boey ve Nelsson’u satmama kararı aldı.

Galatasaraydan stopere transfer hamlesi Teklifin detayları ortaya çıktı

AYRILIKLAR KAPIDA

Galatasaray'da gidecek oyuncular da şekillenmeye başladı. Sezon başından beri Okan Buruk'un pek fazla şans tanımadığı golcü Haris Seferovic ve sol bek Patrick van Aanholt için ayrılık kapıda. Teknik direktör Buruk, iki ismi de bu hafta oynanacak Giresunspor maçının kadrosuna almadı.

BARDAKÇI İLE YÜZLER GÜLDÜ

Sezon başında savunmanın şef stoperi olan Marcao'yu İspanyol devi Sevilla'ya satan sarı kırmızılılar defansa Victor Nelsson'un partneri olarak Konyaspor forması giyen Abdülkerim Bardakçı'yı transfer etti. 28 yaşındaki oyuncu Galatasaray formasını bu sezon Süper Lig'de 16, Türkiye Kupası'nda 2 defa giydi ve performansıyla büyük beğeni topladı.

Haberin Devamı

Galatasaraydan stopere transfer hamlesi Teklifin detayları ortaya çıktı

MATHİAS ROSS BEKLENENİ VEREMEDİ

Galatasaray'ın sezon başında Danimarka'nın Alborg BK takımından transfer ettiği Mathias Ross yaşadığı sakatlıklar nedeniyle beklentiyi aşamadı. Kasım ayının başında dizinden sakatlık yaşayan oyuncu bu sezon yalnızca iki Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinde boy gösterebildi.

G.SARAY, TRANSFER İÇİN DÜĞMEYE BASTI

Fransız basınına göre Galatasaray, Reims forması giyen 24 yaşındaki stoper Andreaw Gravillon'u radarına aldığı öğrenildi. Reims'in Guadeloupeli oyuncu için 5 milyon Euro talep ettiği, Galatasaray'ın ilk teklifinin ise 4.5 milyon Euro olduğu söyleniyor. Reims Başkanı Jean Pierre Caillot'un teklife sıcak baktığı belirtiliyor.

Galatasaraydan stopere transfer hamlesi Teklifin detayları ortaya çıktı

BEŞİKTAŞ'IN GÜNDEMİNDEYDİ

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Beşiktaş, Reims forması giyen Andreaw Gravillon'u transfer listesine dahil etti. Siyah-beyazlıların tecrübeli savunmacı için resmi teklifini sunduğu aktarıldı.

GRAVİLLON'UN KARNESİ

Guadeloupe asıllı Fransız savunmacı bu sezon Reims formasını 14 müsabakada giydi. Andreaw Gravillon bu süreçte gol ya da asist üretemedi. 24 yaşındaki stoperin güncel piyasa değeri 7 milyon euro olarak gösteriliyor. Andreaw Gravillon'un Reims ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek.

Haberin Devamı

Créteil altyapısında yetişen Andreaw Gravillon daha sonra ASM Gargeoise'nin yolunu tuttu. Genç yaşta Inter'e transfer olan Guadeloupe asıllı savunmacı daha sonra sırasıyla Benevento, Pescara, Sassuolo, Ascoli, Lorient ve Reims formaları giydi. Reims sezon başında Andreaw Gravillon için 3 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Galatasaraydan stopere transfer hamlesi Teklifin detayları ortaya çıktı

Yazarlar