Gündem 1 Aralık ATV yayın akışında neler yer alıyor?

1 Aralık ATV yayın akışında neler yer alıyor?

01.12.2016 - 10:55 | Son Güncellenme:

ATV yayın akışı sizi ekrana kilitleyecek keyifle seyredip, eğlenebileceğiniz birçok programla karşınıza çıkıyor. İçeriğimizin devamında 1 Aralık ATV yayın akışına ait detaylı bilgilere sahip olabilir ve gün içerisinde ATV yayın akışının içeriğinde hangi programların yayınlanacağını detaylarıyla öğrenebileceksiniz.

1 Aralık ATV yayın akışında neler yer alıyor

1 Aralık ATV yayın akışı, saat 06:45'te Nihan GÜNAY'ın sunumuyla Kahvaltı Haberleri ile başlıyor. Günün, geçtiğimiz haftanın ve önümüzdeki haftada bizi bekleyen gündemi, ilgi çekici ve renkli haberler ile hem gündemi takip edebilir hemde güne ATV ile keyifli bir başlangıç yapabilirsiniz. Bugünün gündem konusu, ağırlıkla Adana/Aladağ'da yaşanan acı verici yangın ve bunun sebepleri hakkında olacak.

Haberin Devamı

Yayın akışı saat 10:00'da Müge ANLI ile Tatlı Sert programıyla devam ediyor. Bugüne kadar birçok faili meçhul cinayet, birçok kaybolan kişinin bulunmasına aracılık eden Müge ANLI, bu bölümde Gaziantep'te yaşanan 3 kardeşin öldürülmesiyle ilgili yeni bir adım attı. Program ekibi yaptığı araştırmada bir kişinin bilgisine başvurdu ve olay yepyeni bir boyut kazandı. Müge Anlı ise çiftlik sahiplerinden şüpheleniyor.

Tüm Kanalların Yayın Akışı İçin TIKLAYINIZ!

13:00'de Deniz TÜRE'nin sunumuyla ATV Gün Ortası haberleri karşınızda olacakTüm merak edilenle gün ortası haber bülteninde yer alıyor. Program hafta içi her gün 13:00'te yayında olacak. Son dakika gelişmeleri, siyaset ve ekonomi haberleri, anne - bebek ve sağlık konularında özel dosyalar hepsi program içeriğinde yer alıyor.

Haberin Devamı

13:40'ta Karavan isimli yemek programının 29. bölümüyle karşınızda oluyor. Dünkü bölümde, erkekler yarışmaya çiğ köfte, içli köfte ve ayran ile katılmışlardı, kadınlar ise pilav, ayran ve kalburabastı tatlısı ile yarışmaya katılmışlardı. Bu yarışmayı kazanan kadınlar oldu ancak büyük finale 2 gün kala erkekler farkı azaltmaya devam ediyor. Bakalım bugünkü bölümde erkekler kadınları geçebilecek mi?

Esra EROL'un sunumuyla ' Esra EROL'da ' 01 aralık ATV yayın akışında saat 16:20'de yayında olacak. Tam 9 sezondur beğeniyle seyredilen program, gelin ve damat adaylarını buluşturmaya, onların mutluluklarına aracı olmaya devam ediyor. Bu bölümde herkesin merak ettiği çift Umut ve Pamuk, Fenerbahçe- Galatasaray tartışması yüzünden tartışma yaşamışlar ve Pamuk ilişkinin bittiğini söyleyerek stüdyoyu terk etmişti. Acaba ilişkilerinde son durum ne olacak? cevabı bu bölümde olacak.

19:00'da ATV Ana Haber ile devam edecek. Tüm son dakika ve gün içerisinde yaşanan tüm gelişmeler, hızlı, doğru, tarafsız haber anlayışı ve Cem ÖĞRETİR'in analiz yorumlarıyla birlikte yayında olacak. Dünyada ve Türkiye'de son dakika gelişmeler ve yine hepimizi çok Adana Aladağ'daki yangının detaylı araştırmaları karşınızda olacak.

Yayın akışında saatler 20:00'yi gösterdiğinde Yeter dizisi ekranlarınızda olacak. Yurdaer Okur ve Ekin Türkmen'in başrolünde yer aldığı dizi, her bölümüyle izleyenlerini şaşırtmaya devam ediyor. 37. bölümü ile yayında olacak dizide bu hafta, Yekta bir yolunu bulup hapisten kaçıyor ve karısının katilinin peşine düşüyor. Yekta karısının katilini bulmak için her yolun doğru olduğuna inanır ve ne gerekiyorsa yapar. Yekta arayışlarının sonunda gerçek katile ulaştığında ise çok şaşıracaktır.

Haberin Devamı

Saatler 23:40'ı gösterdiğinde Nihat Hatipoğlu İle Dosta Doğru 169. bölümüyle yayında olacak. Yayınlandığı her bölümünde Peygamber Efendimizin ve Ehli Beytinin hayatından çok özel ve çarpıcı hikâyeleri izleyicileriyle paylaşıyor. Bu haftanın konuları; Kabir azabı nedir? Hangi ibadetler kabir azabından korur? Günahları affettiren ölümler hangileridir? sorularına yanıt bulacaksınız.