Gündem 1 Aralık Star TV yayın akışı listesi!

1 Aralık Star TV yayın akışı listesi!

01.12.2016 - 11:06 | Son Güncellenme:

İçeriğimiz sayesimde 1 Aralık Star TV yayın akışına ait detaylı bilgilere sahip olabilir ve gün içerisinde Star TV yayın akışında nelerin olduğunu öğrenebileceksiniz. Tüm hafta boyunca beklenen sevilen dizi Kara Sevda bugün saat 20:00'da Star TV ekranlarında...

1 Aralık Star TV yayın akışı listesi

Star yayın akışı, güne saat 06:45'te Bugün isimli haber programıyla başlıyor. Hafta içi her gün aynı saatte yayınlanan program, Celal PİR'in sunumuyla önceki geceden bugün kalanlar, gelecek haftada bizi bekleyen gündem, dünyada yaşanan gelişmeler ve gazete manşetlerinden bahsediliyor. Tüm gündemin nabzını tutan program aynı zamanda her gün ilgi çekici konukları da program ağırlıyor. Star yayın akışı saat 08:30'da Beni Affet dizisinin 1064. bölümü tekrarıyla yayında olacak.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz bölümde; Annesinin kendisinden bir şey sakladığını düşünen Feride ise duyduklarına inanamaz. Osman’ın söyledikleri sonrasında Bahar, Murat’ı çağırarak onunla bir konuşma yapar. Sevgi’den Osman Kozan’ın Bahar’la ilgili planını öğrenen Onur çılgına döner ve soluğu Murat’ın karşısında alır. Yeni bölüm öncesi, önceki gün neler yaşandığını kaçırmamak için ekran karşısında olun.

Tüm Kanalların Yayın Akışı İçin TIKLAYINIZ!

09:45'te Seren SERENGİL ve Deniz AKKAYA'nın sunumuyla Duymayan Kalmasın Star yayın akışında yer alıyor. Magazin dünyasında herkesin konuştuğu gündemin perde arkasındaki gelişmeleri izleyenlere aktarıyor. Yeni sezonla birlikte Mesut Yar'ın da dahil olduğu programda gün, uzun süre konuşulan Cem Yılmaz ile Ebru Şallı aşkı dobra dobra konuşulmuş, Seren Serengil ise öyle bir şey olsa benim haberim olurdu, Ebru benim yakın arkadaşım demişti.

Haberin Devamı

Star yayın akışında saatler 12:45'i gösterdiğinde beğenilen dizi Kiralık Aşk 62. bölüm tekrarıyla yayında olacak. Geçtiğimiz bölümde Pamir, bütün bildiklerini anlatmak için Türkan’a gitmiş, Defne ise Ömer’in kapısına kadar gitmişti. Bu heyecanlı bölümü kaçıranlar için tekrarı yayında olacak. Beni Affet dizisi yayın akışında öğlen kuşağında yer alıyor, saat 15:00'te 1065. bölümüyle karşınızda olacak. Bu bölümde, Onur, Bahar’ı evine getirir ve onu kendisiyle evlenmeye ikna etmek için elinden geleni yapar. Gerginlik ve huzursuzluktan bıkan Bahar, Osman Kozan’ın yanına gider. Söyleyecekleri merak konusudur.

Star yayın akışında yer alan bir diğer program Zuhal TOPAL'la. Saat 16:15'te sunuculuğunu Zuhal Topal'ın yaptığı evlilik programı, gelin ve damat adaylarını bir araya getirerek mutlu ulaşmaları için öncü oluyor, mutlu hikayelere aracılık ediyor ve onların mutluluklarına ortak oluyor. Bakalım bu bölümde kimler kimlere talip olacak?

Star yayın akışında saat 19:00'da güvenilir, objektif ve kendine has tarzıyla Nazlı ÇELİK haberlerle karşınızda olacak. Sıcak gündemi, son dakika haberlerini, dünyadan gelişmeler ile gündemin nabzını, objektif yorumlarla takip etmek için Nazlı ÇELİK ile Star Haber'i kaçırmayın. 29 kasımda yaşanan kötü gelişmelerin ardından özel konuklarıyla gündem değerlendirilecek.

Haberin Devamı

Star yayın akışında haberlerin ardından saat 20:00'de sizleri yayınladığı Kara Sevda dizisi karşılıyor olacak. Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün başrollerini paylaştığı dizi 47. bölümüyle yayında olacak. Nihan donmak üzereyken ona ulaşan Kemal Nihan'ı kurtarır. Nihan’ın kendine gelmesine kadar geçen sürede, Kemal için dünya durur; hayat, Nihan’ın açılmasını beklediği göz kapaklarında saklanır. Nihan hayata yeniden döndüğünde, Kemal içine düştüğü acımasız kumpasın gerçeklerini hatırlar. Emir, Hakan’ı Kemal’i hemen yakalaması için sıkıştırırken, Nihan ve Kemal, Asu’nun intihar haberiyle sarsılır.

Saat 23:45'i gösterdiğinde sevilen dizi Hayat Bazen Tatlıdır dizisi kaçıranlar için 6. bölüm tekrarıyla devam edecek. Uğradıkları silahlı saldırıdan sonra Hayat, Gözde ve Koray’ı korumak için güvenli bir yere götüren Cerrah’a, Hayat’ın tepkisi ne olacak? Başrollerini Birce Akalay ve Kanbolat Görkem Arslan paylaştığı dizinin tekrarı kaçıranlar için karşınızda olacak.