Gündem 1 gecede 3’üncü evi soyarken ölüyordu

1 gecede 3’üncü evi soyarken ölüyordu

15.09.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

İzmir’de cezaevinden çıkan hırsız Kazım Çelik, girmeye çalıştığı 3’üncü evin dördüncü kat penceresinden yere çakıldı. Hastaneye kaldırılan Çelik’in hayati tehlikesi bulunuyor

1 gecede 3’üncü evi soyarken ölüyordu

İzmir’in Karabağlar ilçesinde 29 yaşındaki Kazım Çelik hırsızlıktan tutuklu bulunduğu cezaevinden önceki gün tahliye edildi.
Çelik, akşam saatlerinde de hırsızlık için girdiği öne sürülen bir evde yakalanarak gözaltına alındı. Serbest bırakılan Kazım Çelik ise yarım saat sonra bir eve girmeye çalışırken 4’üncü kattan düşerek ağır yaralandı.

Pencereyi zorladı
Sabaha karşı meydana gelen olayda hırsızlıktan çok sayıda suç kaydı bulunan ve cezaevinden yeni tahliye edilen Kazım Çelik, akşam saatlerinde girdiği evde, polis tarafından yakalandı. Polis merkezine götürülen Çelik, ifadesi alındıktan sonra savcılık tarafından dosyasının ‘ikmalen gönderilmesi suretiyle’ serbest bırakıldı.
Kazım Çelik, polis merkezinden çıktıktan yarım saat sonra başka bir apartmana girmek istedi. Çelik’in pencereyi zorladığını gören bir kişinin bağırması üzerine kaçarak uzaklaştı.
Daha sonra aynı sokak üzerinde bulunan başka bir aparmanın 4’üncü katındaki penceresine kadar çıktı. İhbar üzerine gelen polis ekipleri, Kazım Çelik’in eve girmek istediği sırada apartmandan düştüğünü gördü. Apartmandan düşünce yaralanan hırsızı gören polisler, ambulans istedi.

Boşluğa düştü
Sevk edilen sağlık ekipleri, apartman boşluğuna düşen Kazım Çelik’i ilk yaptıktan sonra ambulansla Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Tedavi altına alınan Çelik’in hayati tehlikesinin bulunduğu, soruşturmanın devam ettiği ifade edildi.