Gündem 1 günde 5 kişi boğularak can verdi

1 günde 5 kişi boğularak can verdi

26.06.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Konya, Kayseri, Muğla, Bartın ve Trabzon’da serinlemek için girdikleri deniz ve göletlerde 5 kişi boğuldu, 2 kişi ise kayboldu.

1 günde 5 kişi boğularak  can verdi

Konya’nın Bozkır ilçesi Heseli Yaylası’nda evlerinin 500 metre ilerisindeki, 3 yıl önce kapanan mermer ocağına ait çukurda oluşan gölete serinlemek için giren Berna Zeybek (13) ile kuzeni Ahmet Demir (13), boğularak can verdi.

Haberin Devamı

Kayseri’nin Develi ilçesi Çayırözü mahallesinde, Hasan Hüseyin Aylan serinlemek için girdiği baraj gölünden çıkamayarak boğuldu. Öte yandan Melikgazi ilçesi Sarımsaklı barajında kaybolan 17 yaşında Suriyeli bir genci arama çalışmaları sürüyor. Bartın’da piknik için gittiği Mugada Sahili’nde serinlemek için denize giren Kurtuluş Aydemir (26), dalgalara kapılarak gözden kayboldu. Yaklaşık 1 saat sonra bulunan Aydemir’in, yaşamını yitirdiği belirlendi. Muğla’nın Dalaman ilçesine İzmir’den iş için gelen Yılmaz Güney (26), Ortaca ilçesi Sarıgerme Plajı’nda serinlemek için girdiği denizde dalgalara kapıldı. Denizden çıkarılan Güney, rağmen kurtarılamadı.

Trabzon’un Çarşıbaşı ilçesi Kaleköy sahilinde denize giren 23 yaşındaki Ramazan Erdoğan, bir süre sonra gözden kayboldu. Sahil Güvenlik Trabzon Grup Komutanlığı’na bağlı dalgıçlar ile AFAD ekiplerinin, genci arama çalışmalarının sürdüğü bildirildi.