Gündem 1 günde 6 utanç haberi daha!

1 günde 6 utanç haberi daha!

07.04.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

›› Van, Gaziantep, Kocaeli, Kırklareli, Tekirdağ ve Isparta’da çocuğa ve kadına yönelik istismarla ilgili hukuki süreç başlatıldı ›› Okullarda yaşanan istismarın artışı ve çocukların en çok yakınları tarafından mağdur edilmesi bir kez daha ortaya çıktı

1 günde 6 utanç haberi daha

1 günde 6 utanç haberi daha
1 günde 6 utanç haberi daha
1- Tacizle suçlanan müdür ölü bulundu

Isparta’da iki kadın memurunu taciz ettiği iddiasıyla hakkında soruşturma açılan 46 yaşındaki Adem Kara, Antalya’da ormanlık alanda başından vurulmuş halde ölü bulundu. Yapılan incelemede ölen kişinin, Yalvaç ilçesinde 2 kadın memurunu taciz ettiği iddiasıyla hakkında soruşturma açılan Yalvaç Sosyal Güvenlik Merkezi müdürü Adem Kara olduğu ortaya çıktı. Polis, cesedin yanındaki tabancanın duruş şekline göre cinayet ihtimali üzerinde de duruyor. Adem Kara’nın eşi Arife Kara’nın ise “Eşime süresiz açığa alındığına dair tebligat yapıldı. Bana ’Ben bu olayların altından kalkamam. Bundan sonra yokum’ diyerek evden çıktı” dedi.

Haberin Devamı

1 günde 6 utanç haberi daha
2- İlişkiyi kaydederken yakalandı

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde A.Ö. adlı şüpheli 16 yaşındaki D.Y. ile buluştuktan sonra bir otele gitti. Bir süre sonra otel odasını basan polis ekipleri, genç kızı ve A.Ö.’yü cinsel ilişkiye girerken ve kameraya kayıt yaparken yakaladı. Gözaltına alınan D.Y. ve A.Ö.’nün ifadeleri doğrultusunda, fuhuş yaptırmak için 700 lira aldığı öne sürülen P.Y. de yakalandı. Şüpheli A.Ö.’nün yanındaki dizüstü bilgisayarında çok sayıda cinsel içerikli görüntü ve fotoğraf ve çantasında kamera ayaklığı, ışık, video görüntüsü kaydetme özellikli fotoğraf makineleri ele geçirildi. İstanbul’da oturduğunu ve eşinin hamile olması nedeniyle P.Y.’den cinsel ilişkiye girmesi için birini bulmasını istediğini anlatan A.Ö. ve P.Y., mahkemece tutuklandı. D.Y. ise ailesine teslim edildi.

Haberin Devamı

1 günde 6 utanç haberi daha

3- O çocuğun annesi ve sevgilisi tutuklandı

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde annesinin merdivenden düştüğünü iddia ederek hastaneye getirdiği 3 yaşındaki A.C.K. yoğun bakımda 11 gün tedavi gördükten sonra hayatını kaybetti. A.C.K.’nın vücudundaki morluklar ve bağırsaklarındaki yırtılma nedeniyle tecavüze uğramış olabileceği ihtimali ile soruşturma başlatılırken, doktorların bir cismin makata sokulmuş olabileceği görüşleri dikkate alındı.
Gözaltına alınan anne G.K. ile nikâhsız eşi M.Ç. sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

1 günde 6 utanç haberi daha
4- 70 yaşındaki adama tacizden 2. gözaltı

Kırklareli’nde oturan 12 yaşındaki erkek E.G., ailesine yaşlı bir kişinin kendisini taciz ettiğini anlattı. Emniyete giden E.G. ve ailesinin şikayeti üzerine polis ekipleri tacizin yaşandığı bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Küçük çocuğu taciz eden kişinin 70 yaşındaki Yusuf Y. olduğunu belirledi. Evinde gözaltına alınan Yusuf Y.’nin geçen yıl da erkek çocuğunu taciz ettiği suçlamasıyla yakalanarak 1.5 ay cezaevinde kaldığı daha sonra tahliye edildiği ortaya çıktı. İfadesinde pişman olduğunu söyleyen Yusuf Y.’nin polislere ‘olay basına yansıyacak mı?’ diye sorması ise dikkat çekti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberin Devamı

Öğrencilerine cinsel içerikli film izletti

Van’ın Başkale ilçesinde bir ortaokulda öğrencilerini taciz ettiği ve okulda müstehcen içerikli filmler izlettiği iddiasıyla İngilizce öğretmeni D.S. hakkında soruşturma başlatıldı. Veli ve okuldaki bazı öğretmenlerin öğrencilerle sohbeti sırasında ortaya çıkan olay sonrası açığa alınan D.S. hakkında ’Çocuğun cinsel istismarı’, ’Çocuğun görebileceği yerde müstehcenlik’ suçlarından hazırlanan iddianame Van 2’inci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilerek 6 aydan 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

İddianamede D.S.,’nin sınıfta izlettiği filmlerde cinsel içerikli sahnelerin olduğu ve insanlar ile hayvanlar arasındaki cinsel ilişkiyi açıkça gösterdiği belirtildi. İddianemede, şüphelinin farklı zamanlarda bazı kız ve erkek öğrencileri de elle taciz ettiği öğrencilerin ifadelerinde yer aldı.

Okul müdürü tutuklandı

Gaziantep’te ise Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, merkez Şahinbey ilçesindeki bir okulun müdürü F.A.’yı, 7 kız öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen zanlı tutuklandı.