Kırklareli 10 YAŞINDA CİNAYETE KURBAN GİDEN ÇOCUK, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

10 YAŞINDA CİNAYETE KURBAN GİDEN ÇOCUK, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

18.03.2014 - 13:55 | Son Güncellenme:

.

10 YAŞINDA CİNAYETE KURBAN GİDEN ÇOCUK, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Kırklareli’de okula gitmek üzere evinden ayrılan ve üç gün sonra öldürülmüş olarak bulunan 10 yaşındaki Halil İbrahim Aktaş, binlerce vatandaş tarafından son yolculuğuna uğurlandı.
Kırklareli’de Y.T.’nin 'köpek tasması vereceğim' diyerek kandırıp öldürdüğü Halil İbrahim Aktaş'ın cenazesi, sabah saatlerinde Kırklareli Devlet Hastanesi morgundan alınarak baba ocağına getirildi. Gözyaşları içinde cenaze töreninin yapılacağı Kırklareli Hızırbey Camii'ne götürülen Aktaş'ın cenazesi öğle namazını müteakip Kırklareli İl Müftüsü İsmail Bayrak ve Kırklareli Hızırbey Camii İmam Hatip’i Ali Kutlugün tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından şehir mezarlığına defedildi.
Aktaş’ın ağabeyi Fatih Aktaş ve babası Yılmaz Aktaş başsağlığı dileklerini kabul ederken, anne Mürvet Aktaş'ı ise yakınları ve komşuları sakinleştirmeye çalıştı.
Aktaş’ın cenazesine Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, vali yardımcıları, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, belediye başkan adayları ve yaklaşık 3 bin Kırklarelili vatandaş katıldı.

Yazarlar