Gündem 11 yaşındaki Duru, gözyaşlarıyla uğurlandı

11 yaşındaki Duru, gözyaşlarıyla uğurlandı

30.10.2017 - 18:03 | Son Güncellenme:

Çorum'da lenfoma kanseri nedeniyle hayatını kaybeden 11 yaşındaki Duru Apraş'ın cenazesi, gözyaşları içinde toprağa verildi.

11 yaşındaki Duru, gözyaşlarıyla uğurlandı

Çorum'da yaşayan Arzu- Alp Apraş çiftinin kızı Duruya geçen yıl lenfoma kanseri teşhisi konuldu. Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi görmeye başlayan Apraş, hastalığının ilerlemesi üzerine Ankaraya sevk edildi. Kemoterapi tedavisinin ardından Antalyada özel bir hastaneye nakledilen Duru, dün öğle saatlerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Haberin Devamı

Cenazesi, bugün memleketi Çoruma getirildi. Minik Duru için Ulu Camide tören düzenlendi. Törende çok sevdiği kırmızı şapkası ile bez bebeği tabutunun üstüne konuldu.

Törene, Çorumun Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş, ailesi, yakınları, vatandaşlar ile Durunun arkadaşları da katıldı. Cenaze töreninde ayakta durmakta güçlük çeken annesi Arzu Apraş, Son kez kızımın tabutuna dokunayım dedi. Minik Durunun cenazesi, Ulu Camide ılınan cenaze namazının ardından Ulu Mezarlıkta toprağa verildi.