İstanbul 111 YAŞINDAKİ BEŞİKTAŞLI ÇINARIN, ANNELER GÜNÜ TEZAHÜRATLARLA KUTLANDI

111 YAŞINDAKİ BEŞİKTAŞLI ÇINARIN, ANNELER GÜNÜ TEZAHÜRATLARLA KUTLANDI

11.05.2014 - 14:09 | Son Güncellenme:

.

111 YAŞINDAKİ BEŞİKTAŞLI ÇINARIN, ANNELER GÜNÜ TEZAHÜRATLARLA KUTLANDI

Beylikdüzü Beşiktaşlılar Derneği, 111 yaşındaki Firuze Metin’e, sürpriz doğum günü ve anneler günü kutlaması düzenledi. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla gerçekleşen sürpriz doğum günü etkinliğinde, Firuze anne için üç ayrı pasta kesildi. Düzenlenen etkinliğe, torunu Nurşen Şahinkaya ve torununun kızı Yasemin Türköz ile katılan Firuze Metin’e, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından 111 numara ve Firuze anne yazılı Beşiktaş forması hediye edildi. Başkan İmamaoğlu kesilen pastayı Firuze anneye elleriyle yedirdi. Tezahüratlar eşliğinde pastasının mumlarını üfleyen Firuze Metin, zaman zaman duygulandı.
Stadyuma gidemediğini ifade eden Firuze Metin, “Maçları televizyondan takip ediyorum. Beşiktaş’ın kazandığını duyunca seviniyorum. Bütün sülalem Beşiktaşlı. Ben Atatürk dönemini de yaşadım. Ben Atatürk’ün yazıhanesini, oturma odasını, kütüphanesini de gezdim, şimdi bile gözümün önünden sinema şeridi gibi canlanıyor her şey” dedi.
Torunu Nurşen Şahinkaya ise ’İyi ki onun torunuyum, iyi ki Allah onu bana bağışlıyor. Anneler günü kutlu olsun’’ diye konuştu.
Torunun kızı Yasemin Türköz ise ’’Anneannemle gurur duyuyorum. Allah herkese böyle bir anneanne nasip etsin. Ailecek Beşiktaşlıyız, en büyüğümüz de burada’’ ifadelerini kullandı.
111 yaşındaki Firuze Metin ‘in 2 çocuğu 4 torunu ve bir de torunun torunu bulunuyor.
Firuze anne organizasyonu tertipleyen herkese çok teşekkür ederken, 111 yaşına kadar bulgur pilavı, tereyağ, bal-kaymak yiyerek sağlıklı beslendiğini söyledi.
Firuze anne Beşiktaşlı taraftarlarla son zamanların modası selfie pozu çektirmeyi de ihmal etmedi.