Gündem 14 ay sonra yeni roman

14 ay sonra yeni roman

27.01.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk’un yeni romanı ‘Kırmızı Saçlı Kadın’ 2 Şubat’ta çıkıyor. Pamuk’un merakla beklenen yeni kitabında liseli bir gencin yaşadığı sarsıcı aşk hikâyesi yer alıyor

14 ay sonra  yeni roman

‘Kafamda Bir Tuhaflık’ romanını 2014’ün aralık ayında çıkaran Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk, yeni romanı ‘Kırmızı Saçlı Kadın’ı 2 Şubat’ta yayımlamaya hazırlanıyor. Yapı Kredi Yayınları etiketiyle basılan kitap, okurunu 30 yıl öncesine götürüyor. Okur, sayfalarda İstanbul yakınlarındaki liseli bir gencin yaşadığı sarsıcı aşk hikâyesiyle, büyük bir insani suçun peşinden gidiyor.

Haberin Devamı

14 ay sonra  yeni roman
‘Regina Cordium’ kapakta

Pamuk’un kitap kapağında ise Dante Gabriel Rosetti’ye ait 1860 tarihli ‘Regina Cordium’ adlı eseri yer alıyor. Oldukça üretken bir dönem geçiren Pamuk, ‘Kafamda Bir Tuhaflık’ı yayımladıktan sonra Venedik Film Festivali’nin Venedik Günleri’nde gösterilen ‘Hatıraların Masumiyeti’ ile gündeme geldi. Grant Gee’nin yönettiği belgesel, Orhan Pamuk’a ve Masumiyet Müzesi’ne odaklanıyordu. Pamuk, bu belgesel için, ‘Masumiyet Müzesi’ndeki yan karakter Ayla’nın anlatıcı olduğu bir metin kaleme aldı. Ayrıca Pamuk’un Çukurcuma’daki müzesindeki 13 vitrine ait replikalar, Londra’daki Somerset House’un Courtyard Galerisi’nde 3 Nisan’a dek ziyaret edilebilecek.

204 sayfa, 12 lira

Online kitap mağazalarından ön sipariş ile alınabilecek 204 sayfalık kitabın etiket fiyatı 12 TL. Ancak, online alışveriş yapacak okular, kitabı idefix.com üzerinden 9.12 TL’ye, pandora.com.tr üzerinden 8.88 TL’ye, babil.com üzerinden ise 8.40 TL’ye satın alabilecek.