Gündem 15 Kasım TV 8 yayın akışı listesi!

15 Kasım TV 8 yayın akışı listesi!

15.11.2016 - 10:48 | Son Güncellenme:

15 Kasım TV 8 yayın akışında bu akşam O Ses Türkiye var! Milyonları ekrana kilitleyen yarışmanın bu bölümü çok eğlenceli geçecek. 15 Kasım TV 8 yayın akışı bu program ile sınırlı değil yayın akışının tamamını ve ayrıntılarını öğrenmek istiyorsanız. İstediğiniz her şeyi haberimizden bulabilirsiniz.

15 Kasım TV 8 yayın akışı listesi

07.00 Oynat Bakalım – Program

Haberin Devamı

Oynat Bakalım, tamamen eğlence amaçlı harika bir program. Furkan Dede farklı kategorilerdeki birçok komik videonun sunuşunu yapıyor. Sunucu sadece kısa kısa tanımlamalar ile gösterilecek olan video hakkında ufak bir bilgi veriyor. Ardından normal olarak video görüntüleniyor. Program tamamen eğlence amaçlıdır. Oynat Bakalım 07.00’da TV 8’de!

Tüm Kanalların Yayın Akışı İçin TIKLAYINIZ!

08.15 Maşa İle Koca Ayı

Mawa Kawa ile ayı Mişka bakalım bu bölümde neler ile eğlenecekler. İki karakterin eğlenceli hayatını anlatan Maşa İle Koca Ayı sabah saat 08.15’te TV 8 ekranlarında!

08.30 Aramızda Kalmasın- CANLI

Kalmasın Jess Molho, Funda Özkalyoncuoğlu ve Sena Keçeli ‘nin sorularına bakalım kimler dayanabilecek? Bu programda konuk olacak olan ünlülerin program boyunca terleyecekleri aşikâr. Programı sunan üçlü konuklara farklı farklı sorular iletiyorlar. Aramızda Kalmasın canlı yayını ile saat 08.30’da TV 8 ekranlarında!

Haberin Devamı

10.30 Yılmaz Morgül’le Mutlu Günler Türkiye- CANLI

Yılmaz Morgül’le Mutlu Günler Türkiye programında aklınıza gelebilecek tüm konular konuşulabiliyor. Her programda farklı farklı misafirler ile izleyiciler ile oldukça eğlenecekler. Yılmaz Morgül’le Mutlu Günler Türkiye 10.30’da canlı yayınıyla TV 8 ekranlarında olacak.

13.00 Güle Güle Oturun – Yeni Bölüm – Program

Güle Güle Oturun programı evleri yeniden yaratmaya devam ediyor. Selim Yuhay’ın sunumu ve tasarımı ile devam eden programda her bölümde farklı evler baştan yapılıyor. Selim Yuhay alan fark etmeksizin her evde muhteşem tasarımlar meydana getirebiliyor. Selim Yuhay ile Güle Güle Oturun yeni bölümüyle 13.00’da TV 8 ekranlarında sevenleriyle buluşuyor!

15.00 Oynat Bakalım – Program

Oynat Bakalım, tamamen eğlence amaçlı harika bir program. Furkan Dede farklı kategorilerdeki birçok komik videonun sunuşunu yapıyor. Sunucu sadece kısa kısa tanımlamalar ile gösterilecek olan video hakkında ufak bir bilgi veriyor. Ardından normal olarak video görüntüleniyor. Program tamamen eğlence amaçlıdır. Oynat Bakalım 15.00’da TV 8’de!

Haberin Devamı

16.00 Oynat Bakalım – Program

Oynat Bakalım, tamamen eğlence amaçlı harika bir program. Furkan Dede farklı kategorilerdeki birçok komik videonun sunuşunu yapıyor. Sunucu sadece kısa kısa tanımlamalar ile gösterilecek olan video hakkında ufak bir bilgi veriyor. Ardından normal olarak video görüntüleniyor. Program tamamen eğlence amaçlıdır. Oynat Bakalım 16.00’da TV 8’de!

17.45 Göz6 – Yeni Bölüm – Yarışma

Göz6’nda erkekler ve kadınlar kıyasıya mücadele ediyor. Sonunda büyük ödüle sahip olmak isteyen herkes tüm emeklerini yarışmalara sarf edecek. Kazananın Survivor’ a gitme hakkı kazanması oldukça motive edici bir olay. Göz6 yeni bölümüyle 17.45’te TV 8’de!

20.00 O Ses Türkiye – Yeni Bölüm – Yarışma

O Ses Türkiye renkli jüri üyeleri ile beraber sezona devam ediyor. Bu bölümünde birbirinden farklı harika sesler sahneye çıkıyor. O Ses Türkiye’nin bu bölümünü sakın kaçırmayın. O Ses Türkiye akşam 20.00’da TV 8’de!

00.15 Göz6 – Yarışma

Göz6’nda erkekler ve kadınlar kıyasıya mücadele ediyor. Sonunda büyük ödüle sahip olmak isteyen herkes tüm emeklerini yarışmalara sarf edecek. Kazananın Survivor’ a gitme hakkı kazanması oldukça motive edici bir olay. Göz6 yeni bölümüyle 00.15’te TV 8’de!

Haberin Devamı

01.45 Güle Güle Oturun

Güle Güle Oturun programı evleri yeniden yaratmaya devam ediyor. Selim Yuhay’ın sunumu ve tasarımı ile devam eden programda her bölümde farklı evler baştan yapılıyor. Selim Yuhay alan fark etmeksizin her evde muhteşem tasarımlar meydana getirebiliyor. Selim Yuhay ile Güle Güle Oturun yeni bölümüyle 01.45’te TV 8 ekranlarında sevenleriyle buluşuyor!

03.00 Yılmaz Morgül’le Mutlu Günler Türkiye

Yılmaz Morgül’le Mutlu Günler Türkiye programında aklınıza gelebilecek tüm konular konuşulabiliyor. Her programda farklı farklı misafirler ile izleyiciler ile oldukça eğlenecekler. Yılmaz Morgül’le Mutlu Günler Türkiye 03.00’da canlı yayınıyla TV 8 ekranlarında olacak.

05.15 Oynat Bakalım – Program

Oynat Bakalım, tamamen eğlence amaçlı harika bir program. Furkan Dede farklı kategorilerdeki birçok komik videonun sunuşunu yapıyor. Sunucu sadece kısa kısa tanımlamalar ile gösterilecek olan video hakkında ufak bir bilgi veriyor. Ardından normal olarak video görüntüleniyor. Program tamamen eğlence amaçlıdır. Oynat Bakalım 05.15’te TV 8’de!

Haberin Devamı

05.45 Çok Güzel Hareketler Bunlar – Program

Çok Güzel Hareketler Bunlar çeşitli oyunları ile izleyicileri eğlendirmeye devam ediyor. Sizde Çok Güzel Hareketler Bunlar izleyicisi iseniz Çok Güzel Hareketler Bunlar 05.45’te TV 8’ ekranlarında!

Yazarlar