Afyonkarahisar 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

18.07.2017 - 15:56 | Son Güncellenme:

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Yurdunuseven: "Sayın Cumhurbaşkanımızın dirayeti ve dik duruşuyla, vatandaşlarımızı meydanlara çağırması, vatandaşlarımızın da Sayın Cumhurbaşkanımıza olan güveni sayesinde meydanlara çıkıp cesareti ve ferasetiyle hain darbe girişimi çok şükür ki defedildi"

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

AFYONKARAHİSAR (AA) - AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dirayeti ve dik duruşu ve vatandaşların da ona güveniyle 15 Temmuz darbe girişiminin defedildiğini söyledi.

Haberin Devamı

Yurdunuseven, İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, başta Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu olmak üzere mevcut ve eski milletvekillerinin, Afyonkarahisar'a yapılan yatırımları takip ettiğini söyledi.

Afyonkarahisar'a acemi askeri birlik açılması için çalışma yürütüldüğünü ancak henüz somut bir gelişme olmadığını anlatan Yurdunuseven, FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimin üzerinden bir yıl geçtiğini hatırlattı.

Hain darbe girişiminin hak adına taleplerde bulunup hakkı gözetmeyen bir girişim olduğunu vurgulayan Yurdunuseven, "Öncelikle Sayın Cumhurbaşkanımızın dirayeti ve dik duruşuyla, vatandaşlarımızı meydanlara çağırması, vatandaşlarımızın da Sayın Cumhurbaşkanımıza olan güveni sayesinde meydanlara çıkıp cesareti ve ferasetiyle hain darbe girişimi çok şükür ki defedildi." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Yurdunuseven, 15 Temmuz'da verilen demokrasi mücadelesiyle, "tek devlet, tek vatan, tek millet, tek bayrak"ın tescillendiğini belirterek, "Kürt'ü, Türk'ü, Laz'ı, Çerkez'i, Alevi'si, Sünni'si, kadını, erkeği, genci, yaşlısı, hepsi meydanlara dökülmüştür. Bu millete, bu devlete sahip çıkmışlardır. Burada Sayın Cumhurbaşkanımıza özellikle çok teşekkür etmek istiyoruz. Gerçekten bu darbe girişiminin defedilmesinde çok büyük bir dirayeti söz konusudur." diye konuştu.