Van 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

15.07.2017 - 14:55 | Son Güncellenme:

Van Gölü'nde yüzme, kano, yelken ve dragon yarışları düzenlendi Edremit Kaymakamı Çiçekli: "Şanlı ordumuzun üniforması altında alçaklar milletimize ve devletimize pranga takmaya, geleceğimizi, umutlarımızı, yarınlarımızı, çocuklarımızın umutlarını mahvetmeye kalktılar ama şanlı milletimizin birliği ve beraberliği ile tek vücut halinde gösterdiği direnişe tosladılar"

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

VAN (AA) - Van Gölü'nde, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" dolayısıyla yüzme, kano, yelken ve dragon yarışları düzenlendi.

Haberin Devamı

Edremit Kaymakamlığı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce, Edremit Su Sporları Merkezi'nde düzenlenen yarışmalara vatandaşlar ilgi gösterdi.

Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli, etkinlikte yaptığı konuşmada, 15 Temmuz şehitlerini anmak ve neler yaşandığını unutmamak için bir araya geldiklerini söyledi.

Türkiye'de 15 Temmuz'da alçakça bir darbe girişimi yaşandığını anlatan Çiçekli, şöyle konuştu:

"Şanlı ordumuzun üniforması altında alçaklar milletimize ve devletimize pranga takmaya, geleceğimizi, umutlarımızı, yarınlarımızı, çocuklarımızın umutlarını mahvetmeye kalktılar ama şanlı milletimizin birliği ve beraberliği ile tek vücut halinde gösterdiği direnişe tosladılar. Bundan sonra adı FETÖ, PKK, DEAŞ, DHKP-C ne olursa olsun böyle şeylere cesaret ettiklerinde veya cesaret etmeye kalktıklarında nelerle karşılaşacaklarını net bir şekilde gördüler."

Haberin Devamı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç ise tanka, tüfeğe ve jetlere göğsünü siper ederek mücadele eden gençler olduğu sürece vatanın bölünemeyeceğini, ezanların dinmeyeceğini ve bayrağın indirilemeyeceğini ifade etti.

Etkinlikte yüzme, kano, yelken ve dragon yarışlarında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Yazarlar