Van 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

16.07.2017 - 09:50 | Son Güncellenme:

.

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

VAN (AA) - Muradiye ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında "Milli Birlik Yürüyüşü" gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

İlçe merkezinde düzenlenen yürüyüşe katılan vatandaşlar, ellerindeki Türk bayrakları eşliğinde sloganlar atarak FETÖ'nün hain darbe girişimini lanetledi.

Demokrasi nöbetinin tutulduğu alana kadar gerçekleştirilen yürüyüşün ardından şehitler için dua edilerek, sinevizyon gösterimi sunuldu.

Programda konuşan İlçe Kaymakamı Mehmet Fatih Çelikel, milletin hainlere pabuç bırakmayacağını ve bu alçakça oyunlara gelmeyeceğini söyledi.

Çelikel, "Tek devlet, tek millet, tek bayrak ve tek vatanımızdan taviz vermeyeceğiz. Başımızı vereceğiz, kanımızı vereceğiz ama buna taviz vermeyeceğiz. Reisi Cumhurumuzun talimatıyla nöbetteyiz. İnşallah nöbetimizi devam ettireceğiz. Selalar okunacak, bizde bu meydanda nöbetimize devam edeceğiz." dedi.

Haberin Devamı

MHP İlçe Başkanı Vezir Çavuşoğlu ile AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Vanlı'nın da konuştuğu programda, düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödül verildi.