İstanbul 18 ÜNLÜ İSİM BU KİTAP İÇİN BİR ARAYA GELDİ

18 ÜNLÜ İSİM BU KİTAP İÇİN BİR ARAYA GELDİ

25.07.2014 - 17:14 | Son Güncellenme:

.

18 ÜNLÜ İSİM BU KİTAP İÇİN BİR ARAYA GELDİ

Arzum Uzun'un son romanı Bitli Pileyboy'un tanıtım filmi için 18 ünlü isim bir araya geldi.
Arzum Uzun’un son romanı “Bitli Pileyboy” için; Doğa Rutkay, Buğra Gülsoy, Serhat Teoman, Berrak Tüzünataç, Özge Ulusoy ve İclal Aydın başta olmak üzere 18 ünlü isim bir araya geldi. Romanın tanıtım filminde yer alan isimler, filmde kullanılan videoları kendileri seslendirdi.
“Aşkın 8 Kusuru’’, “Süper Zeki Bir Kadının Über Salak Hikayesi’’, “Nerdesin Aşkım’’ kitaplarının ardından Cihangir’de yaşayarak bir yılda “Bitli Pileyboy” romanını tamamlayan Uzun, kitapta okuyucuyu, erotik, melankolik aynı zamanda çok komik bir serüvene davet ediyor.
Önümüzdeki hafta raflarda yerini alacak olan kitap, şehirde bekar bir kadın olmayı, ünlüler aleminde aşk ve insan ilişkilerini gözler önüne seriyor. Uzun’un diğer romanlarında işlediği komedi olgusunu geri plana alarak gerçek hayatın ve dramın altını çizdiği kitabın tanıtım videosunda; Doğa Rutkay, Serhat Teoman, İclal Aydın, Buğra Gülsoy, Berrak Tüzünataç, Onur Tuna, Pelin Akil, Güntaç Özdemir, Zeynep Mansur, Özge Ulusoy, Aşkım Kapışmak, Oben Budak, Mavi, Faik Ergin, Rüzgar Aksoy, Özge Uzun, Ceren Akdağ gibi ünlü isimler bölüm adlarını ve epigraflarını kendi çektikleri videolarda seslendiriyor.
Rock yıldızı kocası Tolga'dan boşanan Ayda Türkan’ın yeni hayatını kurmaya ve aşkı bulmaya çalışırken başına gelen ilginç olaylar ele alındığı kitapta; evlilikle, bekarlık arasındaki sırat köprüsü, şehirde bekar bir kadın olmak ve ünlüler aleminde aşk ile insan ilişkileri gözler önüne seriliyor.
ARZUM UZUN KİMDİR?
2 Kasım 1984’te Antalya’da dünyaya geldi. İstanbul Burak Bora Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’ne devam etti. 2006 yılında Halkla İlişkiler ve Tanıtım (Reklam Anadalı) bölümünden mezun oldu. 2004 yılında reklam yazarı olarak başladığı kariyerine, 2005 yılında Vizon dergisinde editör olarak devam etti. Vizon, Vizon Beauty, Vizon Erkek, Hülya ve Esquire dergilerinde editörlük, Alem dergisinde yazı işleri müdürlüğü, DYOU dergisinde yayın yönetmenliği yaptı ve 26 yaşında Türkiye’nin en genç yayın yönetmeni unvanını aldı. Türkiye OK! dergisinin kurulum aşamasında bulundu. İngiltere ile koordineli gelişen süreçte sıfır sayılarını hazırladı. Marie Claire dergisine oldukça ses getiren kapak röportajları yaptı ve Arzum’la Sorgu Odası başlığı altında bir röportaj dizisi hazırladı. 2012 yılında dergicilik kariyerini bırakarak roman yazarlığı ve televizyonculuğa yoğunlaştı.Gündüz kuşağına programlar yaptı. Esprili dili ve üslubuyla Türkiye’yi “şehir komedisi” türünde romanlarla tanıştırdı. Öykülerden oluşan ilk kitabı Aşkın 8 Kusuru 2010’da, ilk romanı Süper Zeki Bir Kadının Über Salak Hikayesi 2012’de ve ikinci romanı Nerdesin Aşkım 2013’te yayınlandı. Başarılı bir satış grafiği yakalayan ve ses getiren Nerdesin Aşkım’dan sonra, Bitli Pileyboy kitabını yazdı. Yazar, şu günlerde yeni romanı 99 Yazı üzerinde çalışıyor.