Gündem 18 yıllık karısını başından vurdu

18 yıllık karısını başından vurdu

01.09.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Boşanma davası açarak evini terk eden Ümmügülsüm Dursun, eşi tarafından av tüfeğiyle öldürüldü. Katil koca, “Barışmaktan vazgeçti, öfkeye kapıldım” dedi

18 yıllık karısını başından vurdu

Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde yaşayan iki çocuk annesi Ümmügülsüm Dursun (39), şiddetli geçimsizlik nedeniyle bir süre önce evi terk edip eşi Cezmi Dursun’a boşanma davası açtı. Cezmi Dursun, önceki gün barışmak için eşinin Kayseri’deki evine gitti. Bir süre konuşan çift tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Cezmi Dursun, yanında getirdiği av tüfeğiyle eşinin başına yakın mesafeden ateş etti. Ümmügülsüm Dursun hastaneye kaldırılırken, şüpheli, polise giderek teslim oldu. Ümmügülsüm Dursun, hastanede beyin kanaması sonucu yaşamını yitirdi.

‘Kendimi kaybettim’

Dursun’un komşularının yardımları ile geçindiği, bir süre önce de muhtaçlık yardımı almak için Melikgazi Kaymakamlığı’na dilekçe verdiği belirlendi. Cinayet şüphelisi Cezmi Dursun ise sorgusunda, “Karımla 18 yıllık evliydik. Geçimsizlik yüzünden iki çocuğumu alıp, Kayseri’ye kaçtı. Barışmak ve çocuklarımı görmek için Kayseri’ye geldim. Boşanma davasını geri çekmeyeceğini ve benimle dönmeyeceğini söyledi. Kendimi kaybettim” dedi. Dursun ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Kayseri Kapalı Cezaevi’ne konuldu.