Galatasaray 1905 zirvesi

1905 zirvesi

21.04.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray’ın başkanları; 1905 Kültür, Sanat ve Spor Derneği’nin ödül töreninde bir araya geldi, Hamza Hamzaoğlu yılın en iyisi seçildi.

1905 zirvesi

İki yıl önce Galatasaray çatısı altında faaliyete başlayan 1905 Kültür, Sanat ve Spor Derneği’nin ödül töreninde sarı-kırmızılı kulübün eski ve şu anki başkanları bir araya geldi.

Haberin Devamı

Başkan Duygun Yarsuvat’ın, 2. Başkan Abdurrahim Albayrak ve Dursun Özbek ile birlikte katıldığı gecede, eski başkanlardan Alp Yalman, Faruk Süren ve Ünal Aysal da Four Season’daki organizasyonda buluştu.

Dernek üyeleri tarafından seçilen adaylarda, sanat dalında Demet Akbağ, sporda Hamza Hamzaoğlu ve kültürde Ahmet Baysal yılın en iyileri olarak seçildi. Dernek başkanı Mesut Gümüştaş, “Galatasaray ruhu, sadece sporda değil, hayatın her alanında başarı sağlamak, var olduğu toplumda katma değer yaratmaktır. Biz bu bilinçle, 11 yıl önce temellerini attığımız ve 2 yıl önce faaliyete başlayan 1905 Kültür, Sanat ve Spor Derneğimizle, sporun dışında sanat ve kültür hayatımıza da dokunmak istedik” dedi.

Haberin Devamı

Gümüştaş ayrıca, TT Arena Ali Sami Yen Stadı’nda, Galatasaraylı başkan, sporcu ve sanatçıların heykellerinin yer alacağı; Başkanlar Yolu, Sporcular ve Sanatçılar Yolu, konseptindeki Açıkhava Müzesi açılacağını belirtti.