Ekonomi 2 milyon Turkcell’li interneti 2’ye katladı

2 milyon Turkcell’li interneti 2’ye katladı

17.10.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından açıklanan Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı kapsamında Turkcell’in başlattığı ‘2 kat internet’ kampanyası büyük ilgi gördü. Kampanyanın ilk üç gününde 2 milyonu aşkın Turkcell’li BiP’teki ‘Enflasyonla Mücadele’ kanalını takip ederek, internet paketlerini ikiye katladı.

2 milyon Turkcell’li  interneti 2’ye katladı

13 Ekim Cumartesi günü başlatılan kampanya kapsamında, Turkcell’liler ek bir ücret ödemeden iki kat daha fazla internet kullanabiliyor. Kampanya yıl sonuna kadar devam edecek.

Haberin Devamı

Bireysel ve kurumsal tüm faturalı müşteriler ile paketli faturasız abonelerin faydalandığı kampanyaya katılımın sağlandığı yerli iletişim ve yaşam platformu BiP ise kampanyanın da etkisiyle uygulama mağazalarında bu üç günde Türkiye’den en çok indirilen uygulama oldu. 4.5G uyumlu Turkcell SIM kart sahipleri, BiP’in Keşfet bölümünde yer alan ‘Enflasyonla Mücadele’ kanalını takip ederek, internet kotalarını ikiye katlayabiliyor. SIM kartları 4.5G’yi desteklemeyen Turkcell’liler de en yakın Turkcell bayiinde ücretsiz olarak SIM kartlarını değiştirip kampanyadan faydalanabiliyor.

2 milyon Turkcell’li  interneti 2’ye katladı

Mevcut müşterilerin yanı sıra Turkcell ailesine yeni katılan abonelerin de yararlanabildiği kampanya, tarifelerdeki internetin yanı sıra Turkcell uygulamalarındaki GB’ları da ikiye katlayacak. Turkcell’liler Hesabım uygulamasından kalan kullanımlarını öğrenebilecek.

Yazarlar