Gündem 20 dakika sonra kendini astı

20 dakika sonra kendini astı

04.11.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Önceki gün 3 kişiyi öldürüp gözaltına alınan Şenses, cezaevinde kısa süre sonra kendini asarak yaşamına son verdi. Şenses’in kendini ne ile astığı açıklanmadı

20 dakika sonra kendini astı

Balıkesir’in Gönen ilçesinde, evi terk eden eşi Fatma Şenses (57), kayınvalidesi Fatma Yılmaz (83) ve kayınbiraderi İsmail Yılmaz’ı (49) tabancayla öldüren 67 yaşındaki Salih Şenses, kaçtığı Bandırma ilçesinde otomobilinde intihar etmek isterken yakalandı. Sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanan Şenses, konulduğu Bandırma M Tipi Cezaevi’nde kısa süre sonra kendisini asarak yaşamına son verdi.

Haberin Devamı

Emekli Fatma Şenses, geçen nisanda Biga’da oturan emekli öğretmen Salih Şenses ile üçüncü evliliğini yaptı. İlk evliliğinden 2 çocuk annesi olan Şenses, 20 gün önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle eşini terk etti. Annesi Fatma Yılmaz’ın Gönen’deki evine giden Şenses boşanmak için dava açtı.

Eşinin evi terk edip boşanma davası açmasına kızan Salih Şenses, önceki gün sabah saatlerinde kayınvalidesi Yılmaz’ın evine gitti. Eşi Fatma Şenses ve kayınvalidesi Fatma Yılmaz ile tartışan Salih Şenses, üzerinde bulunan tabancayı çıkararak peş peşe tetiğe bastı. Fatma Yılmaz ve kızı Fatma Şenses vücutlarına isabet eden kurşunlarla olay yerinde yaşamlarını yitirdi. Ardından evden çıkan Salih Şenses, burada çalışan kayınbiraderi İsmail Yılmaz’la da tartıştı. Şenses, tartışma sırasında tabancasını çıkararak kayınbiraderi İsmail Yılmaz’ı da öldürdü.

Haberin Devamı

Polisler engellemişti

Tabancayı başına dayayarak intihar girişiminde bulunan Salih Şenses’i son anda polisler engellendi. Gözaltına alınan Şenses, sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı. Dün gece saat 02.00’de cezaevine teslim edilen Şenses, 20 dakika sonra kendini asarak yaşamına son verdi. Şenses’in kendini ne ile astığı henüz açıklanmadı.

Yazarlar