Gündem 20 terörist etkisiz hale getirildi

20 terörist etkisiz hale getirildi

03.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Şırnak’ta devam eden operasyonlarda 9 terörist etkisiz hale geitirldi, Aşağı Erdemli Mahallesi’nde terörist mezarlığında bulunan bomba yüklü iki plakasız araç imha edildi.

20 terörist etkisiz  hale getirildi

Kars’ın Kağızman ilçesinde İHA ile tespit edilip ‘Atak’ helikopteriyle ateş altına alınan 7 terörist etkisiz hale getirildi.
Hakkari’de sürdürülen operasyonda ise Han Tepe’de de 4 kişilik terörist grubun görüntüsü alındı. Tankla açılan ateş sonucu teröristlerin tamamı etkisiz hale getirildi.
Eşbaşkanlar tutuklandı
Elazığ’ın Karakoçan İlçe Belediyesi’nin DBP’li eşbaşkanları Burhan Kocaman ve Cennet Ayık, ihale kanununa ve vergi usul kanununa muhalefet, haksız ekonomik kazanç sağlama, kamu kurum ve kuruluşu zararına dolandırıcılık, görevi kötüye kullanmak suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Bitlis’in Tatvan ilçesinde PKK’nın dağ kadrosuna götürüldüğü belirlenen silah, mühimmat ve bomba yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi.
Diyarbakır’ın Dicle ile Hani İlçesi kırsal kesiminde terörle mücadele kapsamında düzenlenecek operasyon nedeniyle 10 mahallede dün sabahtan itibaren sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Yine Lice ve Hani ilçeleri kırsalında ise,
13 mahallede önceki gün ilan edilen sokağa çıkma yasağı kaldırıldı. l DHA-AA