Sık Kullanılanlara Ekle  Açılış Sayfası Yap  Sitene Ekle  İletişim    Kurumsal 07 Eylül 2006 / Perşembe  
   Milliyet Online    Blog    Emlak    Arabam    İnsan Kaynakları    Cumartesi    Pazar    Ege    Seri İlanlar    Mobil 
   
 » Detaylı Arama

  SON DAKİKA
  ANA SAYFA
  YAZARLAR
  SİYASET
  EKONOMİ
  FİNANS
  DÜNYA
  SPOR
  GÜNCEL
  YAŞAM
  MAGAZİN
  ASTROLOJİ
  HAVA DURUMU
  OMBUDSMAN
  ÇİZERLER
  Bilim ve Teknoloji
  Kültür ve Sanat
  Eğitim
  TV Rehberi
  Tatil
  Otomobil
Haber İndeksi Arşiv Haberci Üyelik Bülten
Aslan rekora koşuyor

Galatasaray Yönetimi'nin Olimpiyat Stadı'nda oynanacak Şampiyonlar Ligi maçlarındaki 200 bin taraftar hedefi gerçeğe dönüşüyor. Kombine satışlarında rakamın 16 bini bulduğu ifade edildi

ERHAN TELLİ


Galatasaray yönetiminin, Şampiyonlar Ligi sınavlarını oynayacağı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda, üç maçta 200 bin taraftar hedefi gerçeğe dönüşüyor.
Kombinelerin satışa çıktığı ilk günde 7 bin bilet satan sarı - kırmızılılılar, dün bu rakamı 16 bine çıkardı. Sezon başında Ali Sami Yen Stadı için satılan ve Olimpiyat Stadı'nda da geçerli olan 12 bin kombine bilet, sponsor firmaların satın aldığı 6 bin adet kombine ve Bordeaux maçı için satılan 2 bin biletle toplam 36 bin taraftar sayısına ulaşan sarı - kırmızılıların, maç gününe kadar tüm biletleri tüketmesi bekleniyor.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Başkan Özhan Canaydın, "Olimpiyat Stadı, ıssız, çorak ve kurtların bastığı bir yerden, 70 bin çiçeğin, ağacın dikildiği yemyeşil bir hale geldi" diye konuştu.
Topbaş ise "Tüm sporseverler, yabancı takımlarla yapılan maçları bir milli takım maçı gibi görmeli. UEFA finalini Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte izlemiştik. O zaman hapisten yeni çıkmıştı. Kopenhag'ta sevinçten gözleri doldu" dedi.

Tolga'ya operasyon

Milli Takım kampında sakatlanarak İstanbul'a geri dönen Tolga Seyhan, sağ dizindeki iç menisküs nedeniyle artroskopi geçirdi. Yaklaşık 1 ay boyunca futboldan uzak kalacak Tolga'nın, 1.5 ay içinde takımındaki yerini alabilecek duruma geleceği açıklandı. Öte yandan Denizlispor deplasmanı için hazırlıklarını ara vermeden sürdüren Galatasaray'ın dün sabah yaptığı antrenmana, Kamerun Milli Takımı'ndan dönen Rigobert Song'ta katıldı.

'İstifa etmem'

İkinci Başkan Semih Haznedaroğlu, istifa etmeyi kesinlikle düşünmediğini söyledi. Başkan Özhan Canaydın'ın geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında yer almadığı için tepki gösteren Haznedaroğlu, "Ortada istifa falan yok. Evet bir reaksiyon gösterdim. Daha fazla bu olayı deşmeye gerek yok. Bu; bana da yönetime de camiaya da zarar verir" diye konuştu. Haznedaroğlu, yaşanan bu tatsızlıktan sonra Özhan Canaydın'ın kendisini aramadığını da dile getirdi.




SPOR
En güzel tezkere: 2-0
10 numara övgü
Aslan rekora koşuyor
Arabulucu Yılmaz!
'Fatih'i arıyorum'
Macar tehdidi: 3-1
Ümitler sona erdi: 0-0
Almanya'dan rekor: 13-0
Şartlı davet
New York'ta Jankovic sürprizi
Hakemlere terapi
Haber turu...
Teknik yetersizlik
Sorularla beraber...
Macar'a bakalım
Zor eşik
Yendik sevinemedik
Tek devrede 3 puan
At yarışları





 PUAN DURUMU
 FİKSTÜR



Mehmet DEMİRKOL
Teknik yetersizlik
Bizim 'teknik' olarak nitelendirdiğimiz oyunc...
Mustafa DENİZLİ
Sorularla beraber...
Dünkü yazımızda Malta rakip olamaz dedik, hiç...
Rıdvan DİLMEN
Macar'a bakalım
Konsantrasyonu zor bir maçtı aslında. Tribünl...
Atilla GÖKÇE
Zor eşik
Milli Takım, sürgünde cezalı oynadığı maçı ge...
Ercan GÜVEN
Yendik sevinemedik
Baskı falan değil... Resmen üzerine çullandıl...
Erdoğan ŞENAY
Tek devrede 3 puan
Frankfurt'ta ıssız tribünlere oynanan 2008'in...


© 2006 Milliyet