Devler'in kapısı açık
Basketbol Milli Takımı menajeri Harun Erdenay, 12 Dev Adam'ın 18 kişilik kadrosundan çıkarılan üç isme "açık kapı" bıraktı.
Erdenay, kadronun 15 kişiye inmesi sonrası açığa alınan Ömer Onan, Tutku Açık ve Fatih Solak'ın şampiyona başlayana kadar kadroya dönme olasılığı olduğunu belirterek, "Bu üç oyuncu da Milli Takım için çok önemli isimler ve bizim için kadroda olan diğer oyuncular kadar değerliler. Hepsi de Milli Takım'ın yapısını bilen, setleri ezberlemiş, her an oynamaya hazır oyuncular. Şu anki 15 kişilik kadroda onların oynadığı pozisyonlarda ciddi sakatlıklar baş gösterdiği taktirde onlara mutlaka ihtiyacımız olacaktır. Bu yüzden hazırlık sürecinin kalan kısmında da herhangi bir olumsuzluk durumunda kendilerine "geri dön" çağrısı yapabiliriz" dedi.
Bu arada, A Milli Takım dünü izin yaparak geçirirken, Avrupa Şampiyonası'nın hazırlıklarına bugün gerçekleştireceği iki antrenmanla devam edecek.
Okur: 'Hazır olacağız'
İspanya'da önümüzdeki ay düzenlenecek olan Avrupa Basketbol Şampiyonası'na hazırlanan A Milli Basketbol Takımı'nın tecrübeli yıldızı Mehmet Okur, Avustralya ile oynayan hazırlık karşılaşmaları sayesinde eksiklerini görme fırsatı bulduklarını söyledi. Memo, "Efes Pilsen World Cup'a kadar eksikliklerimizi tamamlayacağız. Daha sonra da yapacağımız karşılaşmalarda gücümüzü yüzde yüz ortaya koyacağız" diye konuştu. Kaptan İbrahim Kutluay ise "Hatalarımızı her geçen gün düzeltip, daha iyi oynuyoruz. Avrupa Şampiyonası'na daha iyi gideceğimize inanıyorum" dedi.

Cafe
