Hapisten kaçan sabıkalı hırsızın estetik oyunu!
Çok sayıda sabıkası bulunan bir hırsız tanınmamak için saç ektirip burnunu kaldırttı. Bu operasyonların yetersiz olduğunu düşünen hırsız, yüzüne de operasyon yaptırmak isteyince yakalandı
FATİH KARAÇALI Adana DHA
Adana'da dolandırıcılık ve hırsızlık suçlarından çok sayıda sabıkası bulunan ve hakkındaki kesinleşmiş hapis cezası nedeniyle aranan Fahrettin Kaya (45), tanınmamak için yüzüne estetik ameliyatı yapmak üzere yattığı hastanede sahte kimlikle yakalandı.
Kaya, hakkında açılan çok sayıda dava sürerken, Adana Asliye Ceza Mahkemesi'nce bir davadan verilen 13 günlük hapis cezası kesinleşti. Bu cezanın infazı için Kaya hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Ancak Kaya, iddiaya göre yolda bulduğu, Faik Ermiş'e ait nüfus cüzdanına kendi fotoğrafını yapıştırıp kullanmaya başladı. Polis tarafından tanınacağını düşünen Kaya, yüzünü değiştirmek amacıyla estetik ameliyatı olmak üzere özel bir hastaneye yattı.
13 ayrı kredi kartı!
Hastaneye kendi fotoğrafını yapıştırdığı Faik Ermiş adına düzenlenen sahte kimliği veren Kaya, saç ektirip burnunu kaldırttı. Tipinin yeterince değişmediğini düşünen Kaya yüzüne de estetik yaptırmak isteyince şüphelenen hastane yetkilileri polise bilgi verdi.
Üzerinde, değişik bankalardan 13 ayrı kişi adına düzenlenmiş kredi kartları, çekler, senetler ve bir vekâletname çıkan Kaya sorgusunun ardından cezaevine gönderildi.

Cafe