Teknoloji 2016’nın En İyi 10 Akıllı Telefonu

2016’nın En İyi 10 Akıllı Telefonu

24.09.2016 - 17:14 | Son Güncellenme:

2016 yılı akıllı telefonlar açısından oldukça ses getiren bir yıl oldu ve çok konuşulan özellikler yeni bayrak gemisi modelleriyle birlikte kullanıma sunuldu.

2016’nın En İyi 10 Akıllı Telefonu

Bu yıl akıllı telefonlarda özellikle çift arka kamera özelliği oldukça modaydı. İşte bu yıl çıkan en iyi telefonlar.

Haberin Devamı
iPhone 7 Plus

Şimdilik tanıtılan en yeni telefon olan iPhone 7 Plus çift kamera sistemi, içerisinde bulunan A10 Fusion işlemcisi ve 3.5mm kulaklık girişinin olmamasıyla en çok konuşulan telefonlardan biri oldu.

2. Samsung Galaxy Note 7

Donanım özellikleriyle bir harika olan telefon malesef çıktıktan yaklaşık bir hafta sonra batarya problemi nedeniyle geri toplandı. Bu skandal dünyada büyük bir yankı uyandırdı.

3. Samsung Galaxy S7 Edge

Galaxy S7 Edge 5.5 inçlik ekranı, büyük bataryası ve microSD kart desteği ile beraber bu yılın en iyi telefonlarından bir tanesi.

4. LG G5

Tamamen metal gövdesi ile göz alıcı bir tasarıma sahip olan G5’de çift kameralı telefonlardan. Ayrıca çıkabilen alt bölümü ile telefona yeni özellikler ekleyen aksesuarlar takmak mümkün.

Haberin Devamı

5. OnePlus 3

Şu anda alınabilecek en iyi Android telefonlardan bir tanesi. 6GB RAM’i ile neredeyse altından kalkamayacağı bir şey yok. Ayrıca kamerası ile Galaxy S7’ye kafa tutuyor.

6. Moto Z

Normal Z modeli bu seneki en ince telefonlardan bir tanesi ayrıca neredeyse saf Android işletim sistemi ile gelmesinden dolayı sıkça tercih edilebilen bir telefon.

7. iPhone 6S Plus

Geçen sene çıkmış olsa da iPhone 6S Plus şu anda iPhone 7’nin piyasaya daha çıkmadığını düşünürsek satılan en hızlı telefon. Apple ekosistemi ile de diğer telefonlara göre büyük bir avantaja sahip.

8. iPhone SE

iPhone SE geçen yıl çıkmış olsa bile benchmark testlerinde 6S Plus’tan daha performanslı sonuç veriyor. Şu anda alınabilecek en iyi küçük boyutlu telefon.

9. HTC 10

HTC’nin bu seneki bayrak gemisi ile özlediğimin BoomSound özelliği geri geldi. Ancak bu sefer hoparlörden bir tanesi tiz bir tanesi bass.

10. Nexus 6P

Huawei tarafından Google için üretilen telefonun en önemli özelliği çıkan Android güncellemelerini anında alması.