Bolu 2018 Verimlilik Uygulamaları Bilgilendirme Toplantısı

2018 Verimlilik Uygulamaları Bilgilendirme Toplantısı

25.09.2018 - 16:58 | Son Güncellenme:

.

2018 Verimlilik Uygulamaları Bilgilendirme Toplantısı

BOLU (AA) - Bolu'da, Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü Verimlilik ve Kalite Uygulamaları Daire Başkanlığı tarafından "2018 Verimlilik Uygulamaları Bilgilendirme Toplantısı" gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Kongre Merkezi'nde gerçekleşen toplantıya, Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Prof. Dr. Öğr. Üyesi Murat Alper, Bolu İl Sağlık Müdürü Dr. Muhammed Emin Demirkol, Bolu İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneler Başkanı Şevki Erkal ile Sakarya, Zonguldak, Düzce, Karabük, Kastamonu ve Bartın İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri ve bu illerde bulunan hastanelerin yöneticileri katıldı.

Yaklaşık 400 hastane yöneticisinin katıldığı toplantının açılışında bir konuşma yapan Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Prof. Dr. Murat Alper, bu toplantıdan güzel sonuçlar almayı hedeflediklerini belirtti.

Bolu İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Emin Demirkol ise toplantının hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Haberin Devamı

Yapılan konuşmaların ardından 3 gruba ayrılan katılımcılar, farklı salonlarda verimlilik yerinde değerlendirme rehberi, stok analizleri, tedarik planlama, ileri insan gücü ve planlama, hasta hakları, çalışan hakları ve güvenliği, tıbbi sosyal hizmet birimleri uygulamaları, sağlık bakım hizmetleri, acil sağlık hizmetleri analizleri, MHRS Analizleri ve diğer hizmet süreçlerinde iyileşme sağlanması amacıyla bilgi paylaşımında bulunuldu.