12.03.2018 - 01:37 | Son Güncellenme:
2014 yılında Fransa’nın En İyi Aşçı Ödülünü alan ve İEÜ Mutfak Sanatları ve Yönetimi Bölümü Eğitmeni Şef Joseph Viola ile biraraya gelen öğrenciler hem ders yaptı hem de Fransa’daki staj alanlarını seçti. İEÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Ekrem Demirtaş, “Öğrencilerimiz hem Ege ve Türk mutfağını hem de dünya mutfağını deneyimliyor. Bugüne kadar 86 öğrencimiz, Michelin Yıldızlı restoranlarda stajlarını yaptı. Geliştirdiğimiz ilişkilerle birlikte 2015 yılında Lyon’daki Delice Ağı’na katıldık. İzmir, Dünya Gurme Şehirler Ağı’na üye dünya genelindeki 23 kentten biri oldu” dedi.