Gündem 23 Kasım Star TV Yayın Akışı!

23 Kasım Star TV Yayın Akışı!

23.11.2016 - 11:19 | Son Güncellenme:

STAR TV'de bugün yayınlanacak dizileri ve programları Star TV yayın akışında yer almakta. 23 kasım Star yayın akışında filmler, haberler ve sevilen bir çok dizi yer alıyor.

23 Kasım Star TV Yayın Akışı

23 Kasım Star Yayın Akışında Neler Var?
23 kasım Star yayın akışı, güne saat 06:45'te Bugün isimli haber programıyla başlıyor. Hafta içi her gün aynı saatte yayınlanan program, Celal PİR'in sunumuyla önceki geceden bugün kalanlar, gelecek haftada bizi bekleyen gündem, dünyada yaşanan gelişmeler ve gazete manşetlerinden bahsediliyor. Tüm gündemin nbzını tutan program aynı zamanda ilgi çekici konukları da program ağırlıyor. 23 kasım Star yayın akışı saat 08:30'da Beni Affet dizisinin tekrar bölümü yayında olacak. Ankaralı zengin bir ailedeki babanın kendi tek verdiği kararlarla ailesine yaşattıkları konu alınıyor.

Haberin Devamı

Tüm Kanalların Yayın Akışı İçin TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

09:45'te Seren SERENGİL ve Deniz AKKAYA'nın sunumuyla Duymayan Kalmasın 23 kasım Star yayın akışında yer alıyor. Magazin dünyasında herkesin konuştuğu gündemin perde arkasındaki gelişmeleri izleyenlere aktarıyor. Konuk ettiği isimlerle magazin dünyasını sarsmaya tüm dedikoduları açığa çıkarmaya devam ediyor.

23 kasım Star yayın akışında saatler 12:45'i sevilen dizi Kiralık Aşk 61. bölüm tekrarıyla yayında olacak. Ömer - Pamir çekişmesi nihayet sonlanıyor. Defne gerçeği öğrenecek mi? Ömer, Hulusi konuşması nelere gebe? Hulusi, kalemi kırıyor ve Neriman nihayet ettiğini buluyor. Ortalık fena karışacak! Yeniden yayınlanan bu bölümü yeni bölüm öncesinde kaçırmayın.

Haberin Devamı

Beni Affet dizisi 23 kasım Star yayın akışında öğlen kuşağında yer alıyor, saat 15:00'te yeni bölümüyle karşınızda olacak.

Zuhal TOPAL'la. Saat 16:15'te sunuculuğunu Zuhal Topal'ın yaptığı evlilik programı, gelin ve damat adaylarını bir araya getirerek mutlu ulaşmaları için öncü oluyor, mutlu hikayelere aracılık ediyor ve onların mutluluklarına ortak oluyor.

Saat 19:00'da güvenilir, objektif ve kendine has tarzıyla Nazlı ÇELİK haberlerle karşınızda olacak. Sıcak gündemi, son dakika haberlerini, dünyadan gelişmeler ile gündemin nabzını, objektif yorumlarla takip etmek için Nazlı ÇELİK ile Star Haber'i kaçırmayın.

Haberlerin ardından saat 20:00'de sizleri yayınladığı Kara Sevda dizisi karşılıyor olacak. Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün başrollerini paylaştığı dizi 45. bölümüyle yayında olacak. Bir sırrın daha hükmü bozulmuş, Kemal, Nihan’ın Emir’in yanında neden kaldığına dair bir gerçeği öğrenmiştir. Nihan’ın Emir’e duyduğu nefret ve intikam hissi, Kemal’in kara sevdasının umududur. Artık vazgeçmek yoktur.

Yazarlar