Ankara 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı'na Doğru

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı'na Doğru

18.04.2018 - 14:46 | Son Güncellenme:

Bayram bu yıl da Kartal'da coşkuyla kutlanacak

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramına Doğru

İSTANBUL (AA) - 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Kartal’da bu yıl da coşkuyla kutlanacak.

Haberin Devamı

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Kartallı çocuklar için bu yıl da renkli ve eğlenceli bir kutlama programı düzenledi. Kartal Meydanı’nda yapılacak kutlama programı ve ilçe genelinde 7 ayrı mahallede de sokak şenliği yapılacak.

Program Neyzen Tevfik Meydanı’ndan Kartal Meydanı’na yürüyüşle başlayacak. Gün boyu Kartal Meydanı’nda devam edecek kutlama programında çocuklar için çeşitli etkinlikler yer alacak. Kartal Meydanı’nda buluşacak minikler, Kartal Belediyesi kreşlerinin hazırladıkları gösterileri izledikten sonra yüz boyama, maske, palyaço, şişme oyun parkı ve eğlenceli atölyeler ile 23 Nisan coşkusunu ve gururunu doyasıya yaşayacak.

Haberin Devamı

Ayrıca ilçe genelinde Uğur Mumcu Kültür Merkezi, Soğanlık Kültür Merkezi, Gümüşpınar Parkı, Topselvi Atatürk Parkı, Yakacık Kültür Merkezi, Yalı Mahallesi Konfor Sokak ve Hürriyet Mahallesi Vadi Sokağı Ertem Sıral Kaptan Parkı’nda da (eski adı ile Gökkuşağı Parkı) eğlenceli 23 Nisan gösterileri yapılacak.