Gündem 28 Kasım Star TV yayın akışında hangi programlar yer alıyor?

28 Kasım Star TV yayın akışında hangi programlar yer alıyor?

28.11.2016 - 11:28 | Son Güncellenme:

28 Kasım STAR yayın akışında bulunan magazin programı, dizi ve filmleri sizler için bir araya getirdik. Bu akşam STAR TV’de Paramparça dizisi izleyici ile buluşacak. İşte 28 Kasım STAR TV yayın akışı listesi..

28 Kasım Star TV yayın akışında hangi programlar yer alıyor

28 kasım Star yayın akışı, güne saat 06:45'te Bugün isimli haber programıyla başlıyor. Hafta içi her gün aynı saatte yayınlanan program, Celal PİR'in sunumuyla önceki geceden bugün kalanlar, gelecek haftada bizi bekleyen gündem, dünyada yaşanan gelişmeler ve gazete manşetlerinden bahsediliyor. Tüm gündemin nabzını tutan program aynı zamanda ilgi çekici konukları da program ağırlıyor.28 kasım Star yayın akışı saat 08:30'da Beni Affet dizisinin tekrar bölümü yayında olacak. Ankaralı zengin bir ailedeki babanın kendi tek verdiği kararlarla ailesine yaşattıkları konu alınıyor. 09:45'te Seren SERENGİL ve Deniz AKKAYA'nın sunumuyla Duymayan Kalmasın 28 kasım Star yayın akışında yer alıyor. Magazin dünyasında herkesin konuştuğu gündemin perde arkasındaki gelişmeleri izleyenlere aktarıyor. Konuk ettiği isimlerle magazin dünyasını sarsmaya tüm dedikoduları açığa çıkarmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Tüm Kanalların Yayın Akışı İçin TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

28 kasım Star yayın akışında saatler 12:45'i her hafta izleyenleri gözyaşlarına boğan Anne dizisi ile devam edecek. Başrollerini Vahide Perçin, Cansu DERE'nin paylaştığı dizide, çocuk oyuncu Beren Gökyıldız'ın da yer aldığı dizi kaçıranlar için 5. bölüm tekrarıyla yayında olacak. Beni Affet dizisi 28 kasım Star yayın akışında öğlen kuşağında yer alıyor, saat 15:00'te yeni bölümüyle karşınızda olacak.28 kasım Star yayın akışında yer alan bir diğer program Zuhal TOPAL'la. Saat 16:15'te sunuculuğunu Zuhal Topal'ın yaptığı evlilik programı, gelin ve damat adaylarını bir araya getirerek mutlu ulaşmaları için öncü oluyor, mutlu hikayelere aracılık ediyor ve onların mutluluklarına ortak oluyor. 28 kasım Star yayın akışında saat 19:00'da güvenilir, objektif ve kendine has tarzıyla Nazlı ÇELİK haberlerle karşınızda olacak. Sıcak gündemi, son dakika haberlerini, dünyadan gelişmeler ile gündemin nabzını, objektif yorumlarla takip etmek için Nazlı ÇELİK ile Star Haber'i kaçırmayın. 28 kasım Star yayın akışında 21 kasım Star yayın akışında haberlerin ardından sizleri son dönemlerde sevilen dizilerden bir tanesi olan Paramparça dizisi 81. bölüm ile saat 20:00'de yayında olacak. Sevilen oyuncular Erkan PETEKKAYA ve Nurgül YEŞİLÇAY'ın başrollerini paylaştığı heyecanlı dizide bu hafta, İlhan Şeşen'in ardından, sevilen oyuncu Sarp Akkaya'da diziye dahil oluyor. Harun düşmanını canladıran Sarp Akkaya'nın bu bölümden itibaren diziye heyecan getireceği şüphesiz. Yayın akışı saat 23:45'te son dönemlerin fenomen dizilerinden Kiralık Aşk ile devam edecek. Son olarak 62. bölümü yayınlanan dizinin bu bölümü kaçıranlar için tekrarıyla ekranlarda olacak.