Muş 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlanıyor

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlanıyor

28.10.2018 - 14:36 | Son Güncellenme:

.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlanıyor

MUŞ (AA) - Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Emre Yalçın, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yalçın, mesajında, yaşanılan tüm zorluk ve sıkıntılara rağmen her şeyini kaybetmiş milletin, tarihte eşine az rastlanır bir mücadele sonucunda, Türk milletine bağımsızlık ve demokrasi gibi önemli hakların verildiği, halkın ülke yönetiminde söz sahibi olduğu cumhuriyet yönetiminin ilan edildiğini belirtti.


Yalçın, mesajında şunları kaydetti:


"Bağımsızlığımızın ve vatanımızın bölünmez bütünlüğünün simgesi olan Cumhuriyetimizi korumak, yaşatmak ve gelecek nesillere ulaştırmak, Türk milletinin en önemli görevlerindendir. Millet olarak el ve gönül birliğiyle çalışmaya devam etmemiz, kardeşçe birbirimizi kucaklamamız, birbirimize kenetlenmemiz halinde çok daha güçlenerek, aydınlık yarınlarımızı hep birlikte kurcağız. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95. yıl dönümü dolayısıyla, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimiz ve kahramanlıkları ile her zaman gurur duyduğumuz gazilerimizi minnet ve saygıyla anıyor, milletimizin ve siz değerli Malazgirtli hemşehrilerimin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum."

Yazarlar