Gündem 3 Adam'dan film sürprizi! (3 Adam'ın 12. bölüm konukları kim?)

3 Adam'dan film sürprizi! (3 Adam'ın 12. bölüm konukları kim?)

18.01.2017 - 10:20 | Son Güncellenme:

Tv8'in sevilen talk show programı 3 Adam'ın yeni bölüm konukları belli oldu. Programın yıldızları Oğzuhan Koç, Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak senaryosunu kendilerinin yazdıkları sinema filmi çekmeye hazırlanıyor. 3 Adam muhteşem konu ve konuklarıyla bu akşam 20:00'da TV8'de...

3 Adamdan film sürprizi (3 Adamın 12. bölüm konukları kim)

3 Adam konukları ve birbirinden eğlenceli skeçleriyle izleyenleri kahkahaya boğmaya devam ediyor. Oğuzhan Koç önceki gün Ümraniye’de bir AVM’de sevenleri ile buluştu. “Bulutlara Esir Olduk” şarkısı ile ses getiren Koç, ‘3 Adam’ hakkında da çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bu akşam 12. bölümü ile ekrana gelecek olan 3 Adam'ın 12. bölümünde kimler konuk olacak?

TV8’de her hafta 3 Adam programını yapan Oğuzhan Koç, Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak, yeni bir filmin hazırlığı içinde. ‘3 Adam’ olarak bir film yapacaklarını açıklayan Oğuzhan Koç, Eser ve İbrahim’le senaryosunu yazıyoruz. Kısa zaman sonra çekimlere başlayacağız. Her şeyini kendimiz yapacağız. Hem yazacağız, hem oynayacağız, hem de çekeceğiz” dedi.

3 ADAM 12. BÖLÜM KONUKLARI KİM?

Haberin Devamı

Heyecanla beklenen 3 Adam'ın yeni bölüm konukları belli oldu. Sunuculuğunu Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak’ın yaptığı programın bu hafta yayınlanacak bölümüne; Koray Avcı ve 'Kötü Çocuk' filminin başrol oyuncuları Afra Saraçoğlu ve Tolga Sarıtaş konuk olacak.

3 Adamdan film sürprizi (3 Adamın 12. bölüm konukları kim)