Gündem 3 Adam bu hafta konuları kim? - 2 Nisan 2016

3 Adam bu hafta konuları kim? - 2 Nisan 2016

01.04.2016 - 16:47 | Son Güncellenme:

Tv8'de bu akşam yepyeni bir bölüm ile ekrana gelecek olan Üç Adam programı yine izleyiciyi ekrana kilitleyecek. Merakla beklenen Üç Adam'ın bu haftaki konukları kimler? sorusunun yanıtı belli oldu. 3 Adam'a bu hafta; Burak Kut , Birce Akalay, Sarp Levendoğlu ve Tamer Hassan konuk oluyor.

3 Adam bu hafta konuları kim - 2 Nisan 2016

Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç ile “3 Adam”, eğlence dolu bir programla TV8 ekranlarında devam ediyor.
“3 Adam”a bu hafta; Burak Kut , Birce Akalay, Sarp Levendoğlu ve Tamer Hassan konuk oluyor. Vizyona giren “Deliormanlı” filminin başrol oyuncuları Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu ile ünlü oyuncu Tamer Hassan’ın keyifli sohbeti ve Burak Kut’un şarkıları “3 Adam”da sizleri bekliyor. “3 Adam” 2 Nisan Cumartesi gecesi canlı yayınla 00.15’de TV8’de!

Haberin Devamı

3 ADAM HAKKINDA

3 Adam, küçüklüklerinden beri çok yakın 3 arkadaş olan Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç tarafından sunulan talk show programı.

3 sunucu ve 1 konuk olarak uyguladığı formattan aldığı 3+1 adıyla Star Tv'de 18 Mayıs 2013'te yayına başlamış, Acun Medya'nın satın alması ile 5 Ekim 2013 tarihi ile program ile birlikte adı 3 Adam olarak değişmiştir. Program 2014 Eylül itibari ile TV8 kanalında yayın hayatına devam etmektedir. Ayrıca program 1 kez de survivor özel bölüm yapmıştır. Ev tadında 3 Adam adlı talk show programı yayınında vtr ve skeçler de yapmaktadır.Bazı keçler O Ses Türkiye, Yetenek Sizsiniz, survivor gibi tv8 yarışmalarına da konuk olunarak çekilmektedir. Yetenek Sizsiniz Türkiye birincilerinden ilizyonist Kvanç ve Burak her bölüm şaşırtıcı ilizyon gösterileriyle programda yer almaktadır. Bir süredir program çarşamba geceleri TV8 ekranlarında yayınlanıyorken, birçok seyircinin isteğiyle artık cumartesi geceleri yayınına devam edicektir.