Gündem 3 Adam'ın bu haftaki konukları kim?

3 Adam'ın bu haftaki konukları kim?

27.10.2016 - 09:15 | Son Güncellenme:

3 Adam yeni bölümü ile yarın akşam TV8'de izleyiciyle buluşuyor. Birbirinden renkli konukları ile heyecanla beklenen 3 Adam'a bu hafta kimlerin katılacağı merak konusu oldu. İşte 3 Adam'ın bu haftaki konukları ve detayları...

3 Adamın bu haftaki konukları kim

3 Adam, yeni bölümü ile cuma akşamı TV8 ekranlarına geliyor. Yepyeni içerikleri ile yeni sezona hızlı giriş yapan 3 Adam, bu hafta Mustafa Ceceli'yi ağırlayacak.

Haberin Devamı

3 Adam yeni sezona yenilenen formatı ile hızlı bir giriş yaptı. İlk bölümüne Serenay Sarıkaya ve Gökhan Türkmen'in konuk olduğu 3 Adam'da 3 Adam Sahne de açılışını yaptı. Kahkahanın hiç eksik olmadığı 3 Adam, bu hafta yine sürprizlerle dolu bir bölümle evlerinize konuk oluyor. 3 Adam yeni köşesi 3 Adam Sahne ile skeç yazarlarına, skeçlerini sahneye taşımak isteyenlere ve stund-up yaparak hikayesini anlatmak isteyenlere ekrana çıkma şansı verecek.

Kahkahanın eksik olmayacağı 3 Adam'da bu hafta Mustafa Ceceli konuk olacak. Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'ın birlikte hazırlayıp sundukları 3 Adam, 28 Ekim Cuma akşamı Mustafa Ceceli'nin katılımı ile ekranlara gelecek.

3 Adam, Mustafa Ceceli'nin katılımı ile yarın akşam 20.00'da TV8 ekranlarında...