Gündem 35 kilometrelik bayram kuyruğu

35 kilometrelik bayram kuyruğu

20.08.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

9 günlük Kurban Bayramı tatilinde yollara düşenler, bazı noktalarda trafik yoğunluğuna neden oldu. TEM’in Bolu geçişinde bulunan Karadeniz bağlantı yolunda 35 kilometrelik araç kuyruğu oluştu. Bolu Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, D-100 Karayolu’nun Bolu geçişinde drone ile uygulama yaptı.

35 kilometrelik bayram kuyruğu

Tatilciler, TEM’in Bolu, Çaydurt, Yeniçağa ve Gerede kesiminin Ankara yönünde yoğunluk oluşturdu. Özellikle Karadeniz illerine gitmek isteyen sürücülerin Gerede gişelerinden çıkmak istemesi sebebiyle yolun bu kesiminde trafik zaman zaman durdu. Bu noktada 35 kilometrelik araç kuyruğu oluştu. Trafiğin ilerlememesi sebebiyle sürücüler ve yolcular araçlarından indi. Yol kenarındaki akaryakıt istasyonları, dinlenme tesisleri doldu. Bolu Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri de yoğunluk oluşan D-100 Karayolu’nun Bolu geçişinde drone ile yol uygulaması yaptı.

Haberin Devamı

Marmaris’te de karayollarında denetimler yapıldı. Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel ve beraberindekiler, Muğla karayolundaki kontrol noktasına ziyaret ederek, denetim sırasında durdurulan araçlardaki vatandaşların bayramını kutladı. Vatandaşlara karanfil ve çikolata ikram edildi.

35 kilometrelik bayram kuyruğu

Yazarlar