Gündem 4.5 aylık tesis su altında kaldı

4.5 aylık tesis su altında kaldı

07.10.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı toplu açılış töreni ile hizmete giren Üsküdar Mehmet Çakır Kültür ve Spor Merkezi, 4,5 ayda dökülmeye başladı.

4.5 aylık tesis su altında kaldı

Binanın tavanından sızan suları engellemek için her köşe başına kova konulmuş durumda. 26 Mayıs 2015 Salı günü açılan Üsküdar Çengelköy’de bulunan Mehmet Çakır Kültür ve Spor Merkezi, aradan geçen 4.5 ay içerisinde su altında kaldı.

Haberin Devamı

Kovalı önlem

CHP’nin Üsküdar Meclis üyeleri, Anadolu yakasının en büyük tesisi olarak lanse edilen 6 havuzun bulunduğu tesiste incelemelerde bulundu. Tesiste, zeminde küçük göletlerin oluştuğu görüldü.

Su sızan yerlerin altına konan kovalarla birikintilerin önüne geçmeye çalışılırken, duvarlarda mantolama yapılması dikkat çekti. İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisinin CHP’li İmar Komisyonu üyesi Nezih Küçükerden, yaşanan su sızıntısının havuzun su kaçırmasından kaynaklandığını belirtti. Tesis müdürü Mehmet Okuyucu, aboneleri sıkıntıya sokacak bir durumun olmadığını, sızıntıların tehlike de teşkil etmediğini ifade ederek gelecek yıl bu arızaların giderilmesi için binayı bakıma alacaklarını ifade etti.