Gündem 46 Yok Olan 11. son bölümde neler oldu?

46 Yok Olan 11. son bölümde neler oldu?

10.06.2016 - 14:17 | Son Güncellenme:

Ekranların sevilen dizisi 46 Yok Olan yeni bölümü ile ekrana geldi. Merakla beklenen 46 Yok Olan 11. Murat ile Altan’ın yolları ilk kez kesişir. İşte 46 Yok Olan yeni bölüm fragmanı ve özeti...

46 Yok Olan 11. son bölümde neler oldu

Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu Yasemin Allen ve Melis Birkan'ın rol aldığı 46 Yok Olan büyük bir ilgi ile takip ediliyor. Yapımcılığını Nunova Film'in üstlendiği yönetmenliğini Serdar Akar yaptığı 46 Yok Olan izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. 46 Yok Olan 13. bölümüyle final yapacak.

Haberin Devamı

46 YOK OLAN SON BÖLÜM İÇİN TIKLA

CİNAYETİ KİM İŞLEDİ?

İlacı yaptıktan sonra zihninin kontrolünü elinde tutmak ve her şeyi hatırlamak isteyen Murat, Ceyla’nın hipnoz tedavisine nasıl tepki vereceğini merak eder. Suikastten kurtulan Doğan için tehlike hastanede de sürecektir. Doğan’ın vurulmasıyla panikleyen Necmi ve Ferit yeni bir plan yaparlar. Necmi, tüm olan bitenin perde arkasını Ferit’ten dinler. Füsun, Salim’le aralarındaki ilişkiyi sonunda annesine itiraf eder. Yıldız’ın ise bu ilişkiye tepkisi Füsun’u çok şaşırtır. Yaşanan tüm kargaşanın ucunun Yıldız’a dokunduğunu düşünen Altan, surpriz bir hamle yapar. Murat ile Altan’ın yolları ilk kez kesişir.

İkilinin arasında yaşanacak gelişmeler, heyecanla beklenen 46 Yok Olan’ın yine çok konuşulacak yeni bölümüyle 10 Haziran Cuma akşamı Star’da...

Haberin Devamı

46 Yok Olan 11. son bölümde neler oldu

Yayın Günü:10 Haziran /Cuma
Yayın Saati:23.45

46 YOK OLAN NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

Star TV’nin sevilen dizisi 46 Yok Olan‘ın final tarihi belli oldu. Yapımcılığını Nunova Film’in üstlendiği, başrollerini Erdal Beşikçioğlu, Yasemin Allen, Melis Birkan, Saygın Soysal, Metin Belgin ve Suna Yıldızoğlu’nun paylaştığı yapım, beklenildiği üzere 13. bölümüyle ekranlara veda edecek. Dizinin senaristliğini üstlenen Ercan Mehmet Erdem ise gelecek sezonda Tims Productions’ın imzasını taşıyan yeni bir projeyle izleyici karşısına çıkacak.

46 Yok Olan 11. son bölümde neler oldu

46 Yok Olan 11. son bölümde neler oldu

46 Yok Olan 11. son bölümde neler oldu