Gündem 46 Yok Olan 6. yeni bölümde heyecan dorukta!

46 Yok Olan 6. yeni bölümde heyecan dorukta!

04.05.2016 - 13:54 | Son Güncellenme:

46 Yok Olan dizisi yayın günü değişmesiyle beraber ilgiyi üzerine çekti. Diğer yandan 46 Yok Olan dizisi geçen hafta yayınlanmaması heyecanı giderek arttırdı. 46 Yok Olan 6. yeni bölüm ve tüm detaylar haberimizde...

46 Yok Olan 6. yeni bölümde heyecan dorukta

Başrolünde Erdal Beşikçioğlu’nun olduğu Yasemin Allen, Berkan Şal, Melis Birkan ve Saygın Soysal gibi isimlerinde kadrosunda yer aldığı 46 Yok Olan'da heyecan dorukta . 46 Yok Olan bundan sonra pazar günü ekrana gelmeyecek. İşte 46 Yok Olan 6. yeni bölüm ve detayları haberimizde...

Haberin Devamı

46 YOK OLAN YENİ BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İlacı kendi üzerinde denedikten sonra yaşadıkları hakkında cevap aramaktan ısrarla kaçınan Murat, bu kez kendisinin bile beklemediği bir yöntemle pek çok detayı öğrenecek. Yapacağı bir anlaşmayla artık Murat için herşey yeniden başlıyor.

Babasının ölümünün acısını atlatamayan Ceyla’nın yaşayacağı deneyim onu bambaşka bir kadın yapacak.Peşindekilerin yarattığı huzursuzluktan biraz olsun kurtularak sonunda Murat ile yemeğe çıkan Selin, güzel geçen gecenin ardından beklemediği bir sürprizle karşılacak.

46. YOK OLAN... YENİ BÖLÜM FRAGMANI TIKLA İZLE

46 Yok Olan 6. yeni bölümde heyecan dorukta

Star TV'de yayınlanan '46 Yok Olan' dizisinin yayın günü değişti. İddialı dizi bundan sonra cuma akşamları yayınlanacak.

Haberin Devamı

Reytinglerde Survivor'un birinciliği kimseye kaptırmadığı cuma akşamları, '46 Yok Olan' dizisi 23.45'te izleyicisiyle buluşacak.

BAŞROLDE ÖNEMLİ İSİMLER VAR
Serdar Akar'ın yönetmenliğinde, başrollerinde; Erdal Beşikçioğlu, Yasemin Allen, Melis Birkan, Saygın Soysal, Berkan Şal'ın yer aldığı, senaryosu Mehmet Ercan Erdem'e ait olan "46 Yok Olan" cuma geceleri 23.45'te ekrana gelecek.

60 DAKİKALIK FORMAT
60 dakikalık formatıyla dizi dünyasına yeni bir soluk getiren '46 Yok Olan'da, kız kardeşini hayata döndürmek için bir bilim insanının kendini kobay olarak feda etmesi, büyük çabalar harcaması ve sonunu kimsenin tahmin edemeyeceği bir yolculuğa çıkışının hikâyesi anlatılıyor.

YAYIN SAATİNDE ACUN FAKTÖRÜ
Dizinin yayın saatinin 23.45 olarak belirlenmesinde, TV8 ekranlarında yayınlanan ve ekrana geldiği günler reytinglerin tozunu attıran Survivor'ın etkili olduğu öne sürüldü.